PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34451}

Powrót żywych trupów

The Return of the Living Dead
1985
7,0 9,5 tys. ocen
7,0 10 1 9514
7,5 14 krytyków
Powrót żywych trupów
powrót do forum filmu Powrót żywych trupów

Takiego gówna nigdy w życiu nie widziałem. Film zdecydowanie najgorszy w historii kina. Nie ma w nim ani jednej pozytywnej rzeczy. Klimatu zero, muzyka do dupy, trupy z plastiku, aktorzy - porażka, skąd ten glupi rezyser ich wzial? dialogi chcialbym zeby byly smieszne ale sa bez sensu.

ocenił(a) film na 9
daromistrz

Daromistrz:
Takiego gówna w życiu nie widziałem. Człowiek zdecydowanie najgorszy na całym filmwebie. Nie ma w nim ani jednej pozytywnej rzeczy. Poszanowania opinii - zero, argumenty (oceniania) do dupy, inteligencja z plastiku, jako aktor - zapewne porażka. Skąd tacy ludzie jak on biorą się na tym świecie? Ten komentarz chciałbym żeby był śmieszny ale jest bez sensu.

Tak to już, panowie jest, kiedy ktoś obraża rzeczy, które uwielbiam. Ja zazwyczaj staram się być maxymalnie obiektywny...

ocenił(a) film na 7
Bruce_Lee

Brawo Moses !

Trafnie to ująłeś.

ocenił(a) film na 8
Bruce_Lee

Twoja ocena jest do "Daromistrz" czy do filmu??

ocenił(a) film na 9
Krzychu1986Krzychu

Przeczytaj wypowiedź Daromistrza a następnie dokładnie moją która jest odniesieniem do jego. Swoją drogą nieźle, odkryłeś temat sprzed 10 lat :D

ocenił(a) film na 8
Bruce_Lee

Samo życię :-D

ocenił(a) film na 10
daromistrz

Za to ,,Po prostu walcz,, I ,, Paranormal Activity,, to najbardziej ambitne filmy w calej kinomatografii, przynajmniej tak wynika z twoich 10-tek im przyznanych. Takich jak ty powinno sie utylizowac, bo dna od kufla sa bardziej rozgarniete. Z reszta co oczekiwac od buraka, ktoremu inne buraki dali na imie Darek. Typowy post-PGRowiec.