PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34451}

Powrót żywych trupów

The Return of the Living Dead
1985
7,0 9,5 tys. ocen
7,0 10 1 9512
7,5 14 krytyków
Powrót żywych trupów
powrót do forum filmu Powrót żywych trupów

Wie ktoś może gdzie da sie go dostać na dvd w polskiej wersji(napisy)? Kiedyś był, ale teraz nigdzie nie moge go znaleźć, będę wdzięczny za pomoc:)

jabba11

Z tym filmem na legalnym DVD jest już dzisiaj dość ciężko , owszem wydał go kiedyś u nas Imperial z napisami , ale właśnie widzę teraz jaki ten film na DVD jest rzadki , mnie udało się go z jakieś 2 lata temu złapać zupełnie przypadkowo na bazarze , pewien gość miał filmy DVD po dawnej wypożyczalni i wśród był właśnie ten (pudełko i płyta nawet w całkiem niezłym stanie jak na filmy po wypożyczalniach) i zapłaciłem za niego aż jedyne 6 zł , nie wiedziałem wtedy że jest aż tak rzadki , i nie dawno bardzo mocno się zdziwiłem że nie ma go nawet na Allegro , rozglądaj się właśnie po takich bazarach jakiś wypożyczalniach upadających itp. no i oczywiście na Allegro czasem przypadkowo może go akurat ktoś wystawić , wiesz różne ludzie rzeczy po domach trzymają : )

ocenił(a) film na 7
jabba11

Na YT z lektorem jest http://www.youtube.com/watch?v=writHBL9imI&hd=1

karpiok23

dzięki, już mam dvd po starej wypożyczalni;)

ocenił(a) film na 7
jabba11

Gratuluję tobię że udało się ci to znaleść ja musiałem się zadowolić wersją mp.4 sciągnietą z yt.