Powrót Batmana

Batman Returns
1992
7,2 96 tys. ocen
7,2 10 1 95934
8,1 42 krytyków
Powrót Batmana
powrót do forum filmu Powrót Batmana

7/10

ocenił(a) film na 7

Przez cały czas oglądania filmu miałem zamiar i ochotę dać 8/10 bo uważałem, że jest nawet lekko lepszy od jedynki ale.................. zgasił mnie widok jak Wayne scratchuje płytę CD. Po prostu miazga :( Ktoś powie mały szczegół, ale mi ten mały szczegół zepsuł całe oglądanie. Po prostu zwątpiłem, gościa odpowiedzialnego za ta scenę powiesił bym nago za nogi, a do Wacława zawiesiłbym 10 kilowy odważnik za kare. Oprócz tego karygodnego momentu film naprawdę fajny i uważam, że nic więcej się nie dało wyciągnąć jak na tamte czasy.

ocenił(a) film na 8
Sprite_87

Ale wytłumacz mi co jest złego w tej scenie ? Tylko nie pisz że z Batmana chciano zrobić DJ-a

ocenił(a) film na 7
Rinzler

Nie mam zamiaru pisać, ze chciano z niego zrobić Dja. Dlaczego mnie ta scena zdenerwowała? Bo jest GŁUPIA. Scratchowałeś kiedyś płytą CD? Bo ja takich cudów nie widziałem.

ocenił(a) film na 8
Sprite_87

Nie scratchowałem nigdy płyty CD, ale jakoś mnie się to negatywnie w oczy nie rzuciło. Bardziej to że w tym filmie Batman montuje bombę temu grubasowi z cyrku i tym samym go zabija z szaleństwem i uśmiechem na twarzy jak gdyby nigdy nic ;)

ocenił(a) film na 8
Sprite_87

mnie uderzyło brak motywu dla którego na samym początku kobiecie kot miało by zależeć żeby walczyć akurat z batmanem. jak się bliżej przyjrzałem temu filmowi to jednak uznaje go za nieco gorszy od jedynki.