Powrót Godzilli

Gojira ni-sen mireniamu
1999
6,1 2,2 tys. ocen
6,1 10 1 2192
Powrót Godzilli
powrót do forum filmu Powrót Godzilli

Nie rozumiem was

użytkownik usunięty

Jak ktoś nie lubi tego typu filmów to po cholerę się wypowiada? "Hała", "szmira"... pewnie, że jak na co dzień ogląda się inne thrillery, horrory, f. sensacyjne, to Godzilla może wydawać się czymś głupim-śmiesznym-niedorobionym itede, itepe. Ale każdy ma swój gust! Mnie na przykład w ogóle nie podobało się "Sin City", skądinąd uważane za arcydzieło. Ja tam widziałem tylko przygłupie strzelaniny, prawie-nieśmiertelnego, wiecznie zalanego krwią faceta i roznegliżowane baby. Ale nie napisałem mu komentarza, bo NIE INTERESUJĄ MNIE TEGO TYPU FILMY. Więc jak masz, człowieku, srać po Godzilli tylko dlatego, żeby się wyżyć, to ci bardzo dziękuję. Co innego, gdyby jakiemuś fanowi pana G film się nie spodobał z tych czy innych powodów - taki komentarz bym w pełni zrozumiał i zaakceptował. Żeby oceniać filmy o danej tematyce, to wypadałoby mieć w niej jakieś rozeznanie, trzeba oglądnąć dużo takich filmów, żeby mieć wyrobione zdanie na ten temat. A założę się, że przynajmniej część z was w ogóle Godzilli 2000 na oczy nie widziała.

Ja jestem fanem Godzilli i innych potworów i mnie się ten film bardzo podobał. Jest jednym z lepszych :)

Też jestem fanem japońskich filmów Kaiju ... ale nie zgodzę się że ten film jest jednym z lepszych .Nie sięga do pięt Godzilli 1954,Godzilla vs. Mechagodzilla 2 czy GMK .W tym filmie na uznanie zasługuje jedynie nowy Design Godzilli no i całkiem nowy potwór Millenian a chwile potem Orga .Na szczęście Dalsze Shinseie są lepsze , Heisei to kult a Showa zalezy kto co lubi dla jednych dziecinna (nie licząc Godzilli 1954 i Godzilla Raids Again) dla drugich obiekt kultu ... ja jestem z tych 2 ;)

ocenił(a) film na 8

Masz racje. Jestem wielkim fanem Godzilli, mam wszystkie filmy i jest to moje hobby. Najbardziekj wk..wiają mnie STEREOTYPY o Godzilli. Znajdzie sie ktośkto nie zna japońskich kaiju i zaraz zacznie rozpowiadać jaka to chała. Godzilla to specyficzna seria z egzotycznej Japonii, która dla niektórych jest czasem zbyt egzotyczna..smutne