PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=111710}

Powrót do Garden State

Garden State
2004
7,2 36 tys. ocen
7,2 10 1 35530
7,0 24 krytyków
Powrót do Garden State
powrót do forum filmu Powrót do Garden State

Nic specjalnego

ocenił(a) film na 2

Film zrobiony na siłę. Poza dwoma czy trzema urywkami, nudny, strata czasu

ocenił(a) film na 10
Death_4

Nie żałuję tego czasu który spędziłem na niego, ale jeśli znasz jakieś filmy w kinie które są bardziej godne tego czasu to byłbym wdzięczny za polecenie.

użytkownik usunięty
Kuba_16

zależy kto co lubi...ja osobiście jestem tym filmem zachwycona:) wg.mnie to naprawdę pełna uroku,wzruszająca opowieść, która przy okazji odkrywa kilka(w sumie banalnych,ale tak naprawdę nie przyswajanych przez większość ludzi)prawd o życiu...

ocenił(a) film na 10

...choćby takich, że chomik to też człowiek i należy mu się godny pochówek, albo, że owczarki niemieckie i jamniki są skrzywione seksualnie. Tak czy inaczej ja też chciałbym znaleźć swoją przyczepę nad opuszczaną kopalnią...

użytkownik usunięty
Death_4

no właśnie, jaki film nie jest tak beznadziejnie nudny jak Garden State, oświeć nas

ocenił(a) film na 6

Jest milard filmów ciekawszych i lepszych od "Powrotu Do Garden State"
American Beauty
21 Gramów
Leon Zawodowiec
Złe Wychowanie
Absolwent
Shrek..

pani_racja

'Niebo nad Berlinem', 'Uzumaki' czy 'Człowiek w ogniu' też, ale nie mieszajmy gatunków.

pani_racja

hmmm. mozesz mnie oswiecic co ma wspolnego Absolwent albo Shrek z Garden State?

ocenił(a) film na 10
kabat

Absolwent ma baaaaardzo dużo wspólnego, podobny klimat i temat człowieka zagubionego, nie wiedzącego co zrobic z życiem

przy czym zaznaczam że oba filmy są dla mnie magiczne ze wskazaniem na Garden State

użytkownik usunięty
Death_4

heh... shrek powiadasz... spójrzmy prawdzie w oczy... film poza nowoczesną animacją i kilkoma (nie wielką ilością ... do tego podkręconych dubbingiem) gagami nie oferuje nic! Dla mnie nie posiada żadnej wartości...