...ale nie ma drugiego takiego filmu w którym znajduje tyle samego siebie dlatego nie ocenie go ponieważ brak mi obiektywizmu. Szczególnie scena kiedy stoja na tej maszynie i krzycza... też bym chciał:)
całkowicie się zgadzam ale sądzę ze nie tylko ty odnajdujesz w filmie samego siebie, ale każdy....film jest genialny, prosty i genialny wlasnie poniewaz kazdy odnajdzie tu część samego siebie.....brak słów..myśle że ja obecnie jestem na etapie Andrew sprzed poznania Sam:/ Ale czasem czuję i zachowujeę się jak Sam. kocham ten film jest cudny.
Szczególnie scena kiedy stoja na tej maszynie i krzycza... też bym chciał:)
Ja tak samo. Musi to być piekne uczucie, tak się wykrzyczeć za całe lata...
Film cudowny...
Ale nie będę się rozpisywać, chciałam zwrócić uwagę na ścieżkę dźwiękową, bo muzyka w filmie odgrywa bardzo ważną rolę.
Tutaj było genialnie!!
1. Don't Panic - Coldplay
2. Caring is Creepy - The Shins
3. In the Waiting Line - Zero 7
4. New Slang - The Shins
5. I Just Don't Think I'll Ever Get Over You - Colin Hay
6. Blue Eyes - Cary Brothers
7. Fair - Remy Zero
8. One of These Things First - Nick Drake
9. Lebanese Blonde - Thievery Corporation
10. The Only Living Boy in New York - Simon & Garfunkel
11. Such Great Heights - Iron & Wine
12. Let Go - Frou Frou
13. Winding Road - Bonnie Somerville
Piosenka Coldplay'a i te 2 piosenki The Shins są świetne :). Ogólnie soudtrack jest świetny, bardzo dobrze pasuje do tego co się dzieje na ekranie. Masz racje, genialnie..
I wszystko to zasługa jednego człowieka który stworzył ten film i dobrał muzykę:)) uwielbiam go...tak samo jak zebrał soundtrack do Last kiss- film nie tak świetny ale zyskuje właśnie dzięki muzyce:)