nie mogle z takich filmow panienka zabija kolesia, pali jego zwloki w beczce przy czym robi sie strasznie glodna wiec idzie do domu cos z jesc jak gdyby nigdy nic heh.
ha ha, ale zwróc uwagę jakiego gnata wyciągnłęła z lodówki. W pierwszej chwili pomyślałam ze to jakiś poprzedni nieszcześnik ktorego ukatrupiła ;)
Tak sobie jakbo blondynka kombinuję, ze to miało nam pokazać, jaka z niej psychopatka. Tak samo Hannibal Lecter po zamordowaniu strażnika, caly we krwi ofiary oddawał sie przyjemności sluchania muzyki klasycznej.
No i w ogóle mawiają, ze morderstwo zaostrza zmysły oraz apetyt. hmmm, jak kiedyś mnie wkurzy teściowa, i nie zdołam sie powstrzymać, to dam znać, czy faktycznie tak jest ;D
filmy tego typu określam mianem "typowy amerykański film", bardzo przewidywalny i ciągnie się jak flaki z olejem.
najlepszy był motyw ze blondyna tyle razy wyłaziła z domu na tak długo a czarna nie mogła ani razu założyć jej ciuchów i prysnac z domu?? chocby przez okno?? no bez przesady.............przeciez przez dłuższy czas nawte nie miała drzwi do pokoju zamknietych. Ja nawet bez nogi bym spierniczała od psychopatki a tu taka lipa... niby jej prochy dawała tak? Ale miała siły by łazic po domu i szperać ale zeby spierniczyć to już nie... gniot,,
dla mnie największą perełką był moment, w którym blondyna pojechała z wizytą do chłopaka żeby dać mu prezent, a brunetka w tym czasie uwolniła się z zamknięcia w łazience i zamiast uciekać z tego domu, specjalnie zaczekała aż ta zła wróci, by przywalić jej fragmentem miski klozetowej. i dopiero potem zaczęła uciekać :) mistrzostwo świata!
hahaha ogolnie pomysl na film dobry ale rzeczywiscie mnostwo niedociagniec ;p bo przeciez gdyby sobie czarna uciekla w pierwszych 10minutach filmu to co to by bylo ;p jakos nie mieli dobrego pomyslu na to wszystko ;p mnie rozwalilo to jak udawala ze spi po wstrzyknieciu jakis srodkow a wcale nie miala kroplowki podlaczonej, to zamiast poczekac az ta sobie spokojnie porobie drzewo i gdzies pojedzie to ta musiala narobic halasu hahaah ;p do dupy ;p a koncowka ;p no jak pokazywali jej zblizenie to na milion procent wiedzialam ze otworzy oczy :) chyba juz za duzo widzialam filmow o podobnej tematyce ;)
A wlasnie ciekawe jakby sie to wszystko potoczylo gdyby blondyna jej nie potracila ? myslicie ze co wtedy mogla by wykombinowac ?:)
ona nie uwolniła się z łazienki, tylko staneła za drzwiami by blondynka otworzyła a ona zza drzwi jej 'bęc' - takie sprostowanie .no ale wiadomo, mogła ją dobić ;) ale film na nudny wieczór można obejrzeć ;>
Wczoraj oglądałam i powiem że całkiem fajnie się oglądało. Mischa świetnie zagrała, sama jej się bałam. No ale fakt ta menda ucieka i nie może uciec albo czemu jej nie dobiła tym czymś o kibla? No może się bała, bo nigdy nikogo nie skrzywdziła..
Ja to wczoraj drugi raz oglądałem. Ta czarna ładniejsza w sumie, ale to nie istotne. Najlepsza akcja była wtedy jak ten chłopak biegł do tej laski i nie zauważył palącego się ciała... XD
no tak, biegł na ratunek ukochanej swojej, by jak najszybciej dotrzeć do mieszkania i że tez nie rozglądał się wokół i nie podziwiał widoków., okropne !