Film ten na który czekałem cały tydzień miał być emitowany dzisiaj tj 24.06.2013 o godzinie 21.10
na ,,dwójce''.Z niecierpliwością czekałem na niego tymczasem ktoś ,,mądry'' zarządził emisję
,,legalnej blondynki''.Dlaczego wspaniałe kino przygody zostało zastąpione filmem o różowej
idiotce?W gazecie z programem jak i na stronie tvp(teraz została uwzględniona zmiana)
zamieszczona została informacja że ten film zostanie wyświetlony.Jakim prawem zmienino film?
Rozumiem jakby np była żałoba i wyemitowano by coś wzniosłego i poważnego ale ,,legalna
blądynka''!Co to kur...cze ma znaczyć?Zawsze jak wyemitowano pierwszą część jakiejś seri filmów
po tygodniu emitowano jej następną i potem następną jeśli były.A teraz takie coś.
Ot i całe TVP - osobiście sam się zdziwiłem (zwłaszcza, że emitować chcieli BTTF2, a więc "środkową" część trylogii)
Szkoda, bo bardzo lubię ten film, a jak jest jeszcze to specyficzne tłumaczenie (typu: "O Boziu!", "deskolotka" itp.), to dopiero.
Popieram. Nie wiem jak można puszczać głupkowaty film o debilce w ładnych ciuchach zamiast tej zabawnej komedii przygodowej.
Cały dzień się człowiek cieszy na film .. ale tak to już jest z nasza telewizja powinien ktoś za to beknąć ale pewnie nie ma winnych.
dokładnie, w poprzednim tygodniu puścili 1 część, mimo, że w programie było zupełnie co innego - zdążyłem na napisy końcowe - teraz jak 2 była w programie, to dali co innego - powinni dobrać się w końcu do zarządu TVP i zrobić tam porządek.
Nie zawsze emitowano ten film po tygodniu. Robiona tak w tvnie a teraz film ma tvp 2, która już wcześniej emitowała go w większych odstępach, z tego co pamiętam.