PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8825}

Powrót do przyszłości III

Back to the Future Part III
1990
7,4 161 tys. ocen
7,4 10 1 160820
7,4 43 krytyków
Powrót do przyszłości III
powrót do forum filmu Powrót do przyszłości III

Kontynuacja wielkiego przeboju z 1985 roku.
Tym razem Marty przenosi sie w przeszłość... Doktor Brown każe mu zapobiec katastrofie, która dotyczyć ma... dzieci Marty'ego... Z pozoru łatwa misja dzięki nieszczęśliwym wypadkom przeradza się w łańcuch nieporozumień, a następnie paradoks czasowy... Okazuje się że przeszłość została zmieniona i tylko Marty i doktor Brown mogą przywrócić jej normalny bieg...

ocenił(a) film na 10
Bobey

o boze niechcacy napisalem o powrot do przyszlosci II przepraszam wszystkich tutaj jest do III :

Rok 1955. Marty (Michael J. Fox) czeka na Browna (Christopher Lloyd), który ma się po niego zjawić wehikułem czasu. Otrzymuje list od naukowca. Okazuje się, że w wyniku awarii uczony został przeniesiony na Dziki Zachód, do 1885 r. Dzięki wskazówkom z listu Marty'emu udaje mu się odnaleźć wehikuł i wrócić do współczesności. Gdy odkrywa, że w 1886 r. Brown zginął od kuli rewolwerowca, chce go uratować. Przenosi się do 1885 r.

ocenił(a) film na 10
Bobey

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ocenił(a) film na 10
TroPtyN

zdarzaja sie bledy nawet gowna sie zdarzaja ( shit happens) ale takie posty jak twoje sie tez zdarzaja

ocenił(a) film na 10
Bobey

ssuper film:D:D:D:D:D:D:D:D...........................

użytkownik usunięty
Bobey

Film mojego dzieciństwa:) Uwielbiałam go do tego stopnia, że znałam wszystkie dialogi na pamięć i kiedy BTTF leciał w TV biłam się z bratem o to kto z nas będzie podkładał głos Marty'emu:D

Bobey

Zdecydowanie moja ulubiona część. Jest przeszłość, jest Dziki Zachód, no i jest oczywiście wehikuł czasu, do którego sama chętnie bym wsiadła.

ocenił(a) film na 10
Bobey

wszystkie części są super ale 3 najlepsza :)