Ponieważ Michael J Fox jest schorowany, a Christopher Lloyd jest już dośc wiekowy, to może
warto byłby pomysleć o kontynuacji, gdzie głównymi bohaterami byliby Julus i Verne?
Oczywiście Foc i Lloyd mogliby się pokazać na dalszym planie.
Co o tym sądzicie.
Ja mam nadzieje, że kiedyś zrobią coś z "Powrotem..." Świetna to była seria i fajnie byłby
poznać jakie to twórcy mają pomysły na kontynuację.
Teoretycznie już taka kontynuacjia... A mianowiecie serial, który opowiada o synach Doc'a :D
Teoretycznie już taka kontynuacjia... A mianowiecie gra komputerowa, która opowiada o dalszych losach Doc'a i Marty'ego.
Co do kontynuacji filmowej, byłoby to ZGWAŁCENIE całej serii, każdy prawdziwy fan przyzna, że film tworzy idealną trylogię i tak ma pozostać!
gdyby to była bezpośrednia kontynuacja to oczywiście byłoby to złym pomysłem. Mi jednak chodzi o zupełnie nową serie która nawiązywała by do starych postaci, ale tworzyła by zupełnie nową historię.
no ale właśnie na tym serial polega. Film to nie jest dobry pomysł. Nawiązanie do postaci, które musiałyby być grane przez innych aktorów - oj nie nie nie... Lepiej niech zostanie sama animacja. Pozdr.
A czy przypadkiem nie ma powstać jakiś nowy film o chłopaku, ktory jest wielkim fanem BTTF i jego losach? coś takiego ostatnio na filmwebie czytałam :D
Lubie ta trylogie obejrzal bym kolejne czensci,
Jednak bez orginalne obsady to by nie bylo to sama a wogule przy dzisiejszych kontynuacjach robi sie gowno kture naglosnia sie i kozysta z fenomenu filmy by zarobic kase.
tk wienc nie dziekuje wole paqmientac cudowna trylobie a nie wkurzac sie ze zrobili jakies guwno(jak jniana 4 i dotego juz 5 krenca)