Ja czytałem. Czytało się fajnie bardzo, wyobrażałem sobie od razu sceny z filmu, przy czym nie znam trylogii aż tak dobrze i nie zawsze wiedziałem co się zdarzy. Po prostu fajna przygodówka/s-f - zwłaszcza dla..hmmm..nastolatków, że tak powiem.
Czy powstała ona (książka) przed filmem czy po? :>
Czekam na info i wasze opinie na ten temat.
Też czytałam a nawet posiadam (chyba z 2 lata na nia polowałam ;]). jest świetna. Raczej powstała po filmach na podstawie scenariuszu.
ja tez czytałem. dwójka książkowa jest ostro zakręcona- te powroty w czasie- to tu, to tam - w przyszłość... :)
Ja mam niesamowitą, nieodpartą pokusę przeczytać ową książkę... Jestem wielkim fanem POWROTU. Niestety, jakoś nie mogę zapolować na tą książkę... Chętnie pożyczyłbym ją albo kupił. Obiecuje że zwrócę w nienaruszonym stanie:) P.S. Mówię poważnie:) Pozdrawiam
Czytał ktoś tą książkę? Są w niej jakieś ciekawostki których nie ma w filmie? Czym się różni od filmu? Zastanawiam się czy jej nie kupić... :)
Tak ja czytałam. generalnie odstaje dużo od filmu bo jest napisana na podstawie scenariusza, ale jest tam kilka rzeczy, których nie ma w filmie (albo np. są w scenach usuniętych). Ma też ciekawy początek ;)
Tak się zastanawiam, bo w książce powinno być więcej dialogów, szczegółów chyba... chętnie bym przeczytał, jak znajdę gdzieś w dobrej cenie
Hm, no i znowu coś ciekawego nt. BTTF :D
Chętnie bym się zapoznał z tą książką. Tak więc... polowania czas zacząć :) (a w międzyczasie oglądam sobie BTTF2 na TVP2 :D)
Ja mam tę książkę, dostałem od swojego ojca, który zaraziłem mnie uwielbieniem do tego filmu. Książka zawiera w sobie wszystkie trzy części przygód doktora Browna i Marty'ego, ponadto zawiera o wiele więcej scen niż te, które są w filmie (choćby sceny usunięte), dzięki czemu lepiej można zrozumieć fabułę.