Remake lub kontynuacja... Może być kompletną klapą lub hitem! Warto zaryzykować. Jestem jak najbardziej ZA!!!
99% że remake lub kontynuacja to byłaby klapa, bez prawdziwego martina, doktorka i einstaina :D ten film nie istnieje :D
Ten film to już klasyka- i to wszystkie 3 części :) Myślę, że remake nie jest potrzebny bo pewnie tylko zepsułby ogólny wizerunek filmu. :)
A ja jestem na nie! Ten film jest tak świetny, że jakikolwiek remake zniszczył by jego humor i klimat. Jedynie czego można żałować, to to, że film skończył się na trzeciej części. Tak czy siak - dla mnie najlepszy film swojego gatunku.
nie ma co tego psuć bo remake lub kolejna cześć zepsuła bym ten film totlanie. Delorean został zniszczony w 3 wiec to jest koniec :P
Tak, ale Doc odbudował go w serii animowanej ;). Jak jesteś takim fanem sagi, to powinieneś/aś o tym wiedzieć.
nom bajki nie oglądałem co prawda no wiadomo fajnie by było zobaczyć w akcji Martiego i Doca razem ale Ten pierwszy jest chory (parkinson) wiec ja nie chciał bym zobaczyć innego aktora niż jego w kolejnej części a przez tą chorobę nie gra już w filmach...
ABSOLUTNIE NIE !!!! Ten film (a nawet cała trylogia) nie może być kolejną kompletnie zeszmaconą historią popędem dla kasy .. Były 3 dobre "die hard", ale nie ... musieli zrobić kiepską czwórkę ;/, Terminator powinien był zakonczyć sie na dwójce, wtedy zrobili trojkę, która jeszcze cudem utrzymała w miarę poziom (głownie dzięki Arnoldowi), ale wszystko i tak zepsuli czwartą częscią ;/ Zostawcie klasyki w spokoju !
BROŃ BOŻE! Oryginał jest idealny. 10/10. Kwintesencja mojego dzieciństwa. Jak ktoś się weźmie za przerabianie mojego Marty'ego, palnę sobie w łeb :P
Podstawowe pytanie: po co? Efekty specjalne się raczej nie zestarzały a innego ewentualnego powodu remake'u w tym przypadku nie widzę. Trylogia jest genialna i nie wyobrażam sobie Doktorka granego przez jakiegoś innego aktora ;)
Może nie jak remake, to może kontynuacja z oryginalnymi aktorami, tyle że akcja dzieje się w 2015 ;)?
NIE NIE I NIE!!! to bedzie wielka pomyłka!
Ewentualnie można się pokusić o ReEdit jakości która i tak jest dobra:D
Ja również stanowcze nie dla remaków tej trylogii. Zbyt duzo wlozyli w nią pracy i zbyt unikatowo im wyszła żeby teraz tak sobie to rozpieprzyc i zrobic nowy komputerowy shit.. w nowych wersjach pewnie wrzucili by te durne napinki i gadki jak w shreku i nie daj boże MARTY na scenie w przeszlosci zaczał by kurde Rapowac.. :(
Juz wystarczy mi to ze niebawem planują tą trylogie przerobić na 3D.
Więc niebawem pewnie znowu w kinach bedzie trylogia BTTF ale w 3D.. (jak wiecie takie sztuczne 3d jest gorsze niż w filmach kreconych odrazu w orginale kamerami stereoskopowymi). Ale kto wie.. z jednej strony klimat BTTF to tez wlasnie obraz 2d... moze jak 3d nie zepsuje klimatu BTTF to moze bedzie warto... ale żadnych Remaków !