Słuchajcie mam taką teorie. Im wiecej klientów bedzie przychodziła na pokazy klasyki, tym
cześciej multipleksy bedą wyswietlały różne filmy spoza listy aktualnej top 10... Wiem że
pewnie wiekszasc z was ma bttf na dvd pewnie tez na vhs i blueray i że i ogladaliscie je juz
milion razy ale jesli tylko mozecie maszerujcie do kin!!!Dla mnie jest to jedyna szansa
zobaczyc moj ulubiony film na wielkim ekranie i tej okazji nie mozna przegapic!!!
Pamietam jak kilka (kilkanascie) lat temu puszczali zremasterowana reżyserska wersje
Obcego - 8 pasazer,,,,cóz to była za gratka!!! Cała sala fanów serii, no i klasyk na
ekranie!!poezja :-))))
Kto moze niech wchodzi na facebooka, tam jest jakis kod na stronie multikina i mozna
nabyc bilet za 25zł ! Polecam
Kto by nie chciał iść na taką klasykę. To jest film, na którym wychowali się moi rodzice. Oni mi go puścili gdy miałam 10 lat, a ostatnio w święta leciały wszystkie części i też obejrzeliśmy to całą rodziną. Ale chętnie bym go obejrzała w kinie. Przyjaciółka dopiero w poniedziałek będzie mi załatwiać bilet w Szczecinie bo ja z nad morza gdzie nie ma kina.