Powrót do przyszłości

Back to the Future
1985
7,5 360 tys. ocen
7,5 10 1 360352
8,3 60 krytyków
Powrót do przyszłości
powrót do forum filmu Powrót do przyszłości

Słuchajcie mam taką teorie. Im wiecej klientów bedzie przychodziła na pokazy klasyki, tym
cześciej multipleksy bedą wyswietlały różne filmy spoza listy aktualnej top 10... Wiem że
pewnie wiekszasc z was ma bttf na dvd pewnie tez na vhs i blueray i że i ogladaliscie je juz
milion razy ale jesli tylko mozecie maszerujcie do kin!!!Dla mnie jest to jedyna szansa
zobaczyc moj ulubiony film na wielkim ekranie i tej okazji nie mozna przegapic!!!
Pamietam jak kilka (kilkanascie) lat temu puszczali zremasterowana reżyserska wersje
Obcego - 8 pasazer,,,,cóz to była za gratka!!! Cała sala fanów serii, no i klasyk na
ekranie!!poezja :-))))
Kto moze niech wchodzi na facebooka, tam jest jakis kod na stronie multikina i mozna
nabyc bilet za 25zł ! Polecam

ocenił(a) film na 10
dr_E__Brown

Kto by nie chciał iść na taką klasykę. To jest film, na którym wychowali się moi rodzice. Oni mi go puścili gdy miałam 10 lat, a ostatnio w święta leciały wszystkie części i też obejrzeliśmy to całą rodziną. Ale chętnie bym go obejrzała w kinie. Przyjaciółka dopiero w poniedziałek będzie mi załatwiać bilet w Szczecinie bo ja z nad morza gdzie nie ma kina.