Na Niemców że zrobili film propagandowy, a dziś PiS robi takie same filmy propagandowe. Czy aktorów grających w ,,Smoleńsku ,, ktoś pociągnie kiedyś do odpowiedzialności karnej?
Propagandę czego robi PIS? Czy PiS bierze udział w III Wojnie Światowej? Platforma nie robiła propagandy, okradała nas po cichu i to było najgorsze od czasów komuny.
Platforma okradła ? za rządów takich jak ty Polska została zadłużona dziesięć razy bardziej niż za rządów Tuska. Czy to też wina Tuska ?
A kto rządził w poprzednim rządzie, czyje są skutki naszego zadłużenia. Konsekwencje PO ciągnąć się będzie jeszcze długo, a ty mi tu pieprzysz, że to wina obecnego rządu. Najlepiej zwalić na obecnych rządzących. Oby karma Platformy nie powróciła, bo wtedy to już nie będziecie krzyczeć ***** ***, bo tylko to umiecie.
Smoleńsk pełna zgoda. Są nagrania z kokpitu. W 5.1 Instytut zena próbował w mono dlatego prawie nic nie odczytał.
skibaa10 proszę odpowiedź tym platformersom ile było tych bomb na pokładzie, ja się doliczyłem że ze trzy a ty ile?
Od 2014 roku zaczęło spadać zadłużenie polski, a od rzadów PIS znowu rośnie. Teraz Tusk ma opowiadać za Odrę, za Polski ład, za respiratory, za skoki, za pegazus, za getback, za 2 wierze, za rozkradzenie funduszu sprawiedliwości, za łapówki w rządzie PIS. Kabaret neonówka się kłania.
Afera hazardowa, afera informatyczna, afera Amber Gold, afera akcyzowa. Twój guru Donald straszył ludzi zatruciem rtęcią, aby przykryć tym molestowanie kobiet w WORD-zie przez jego kumpli. Już za to powinien wylecieć z polityki dożywotnio.
Bo ludzie mają krótką pamięć i szybko zapominają. Tusk twierdzi, że nigdy nie był przeciwko budowie muru na granicy z Białorusią, a Schetyna bredzi, że wiek emerytalny nie został podniesiony.
A ile został podniesiony. Wiek emerytalny róśł stopniowo docelowo byłby to 2040 rok. TusK nigdy nie był przeciwko murowi, tylko mówił iż to prowizorka. Co widać było już nie raz. Mówił że podziwia aktywistów, którzy karmią uchodźców szczególnie matki i dzieci, ale zawsze będzie bronił polskich granic. Wyjdź ze swojej bańki.
W bańce tvn-u to wy siedzicie i jak widzę jesteście już na poziomie świrów z książki "Rok 1984" Orwella. Jesienią 2021 r. Donaldinio powiedział, że mur nigdy nie powstanie, a wiosną 2023 r. stwierdził, że nigdy tak nie mówił. Przejście w Kuźnicy zostało zaatakowane przez młodych byków, a kobiety i dzieci (o ile jakieś były) to uciekły ze szpitali, aby tylko uniknąć zarejestrowania w Polsce jako pierwszym kraju UE. Oni chcę do Niemiec. Ale widzę, że was rajcują kłamstwa o Straży Granicznej w paszkwilu Holland.
Czyli powiesz że deficyt na rok 2024 w wysokości 170 miliardów to też wina Tuska? I ile tych bomb wybuchło?
Jan N. Zmanipulowany cymbale, zadłużenie liczy się do PKB, to PO musiała sięgnąć po oszczędności z OFE aby nie przekroczyć progu 60%. Zanim będziesz dyskutował na jakiś temat to się doucz.
A kto dobił OFE i stworzył pracownicze plany kapitałowe. Pieniądze z OFE przeszły na osobne konta ZUS i były dziedziczone. A OFE chciało wypłacać pieniądze tylko przez 10 lat. Na dodatek PIS ovatował te konta na start zamiast wtedy kiedy będą wycia gane pieniądze co nie gwarantuje że ktokolwiek za 20-30 lat będzie rządził to ponownie ich nie opodatkuje. Obecnie lista afer PIS liczy 1168 pozycji https://wiesci24.pl/2018/11/08/lista-100-afer-pis-solidarnej-polski-oraz-polski- razem-oto-obraz-dwoch-rzadow/
Platforma nas nie okradała a w PIS jest już 800 afer. PIS na samych skokach, getback pracowniczym planie kapitałowym ( opodatkowanym 15% na starcie) zabrał dziesiątki miliardów złotych
Platforma nas nie okradała? Hahahaha dobre dobre. Może tego nie było widać, nie pomyślałeś o tym? PIS i PO to jak dzień do nocy. Mojej mamie zabrali dużą część emerytury, podwyższyli wie emerytalny, zarabiało się jak chińczyk miskę ryżu. No ale co ja wiem, pisior jeden ze mnie. :-D
Twoja kasa z OFE jest w ZUS. Sprawdź sobie. A później zobacz ile % potrącili sobie Twoje PISiorki jak zawinęli resztę kasy z OFE? W TVP nie podali?
Porównanie skorumpowanej partii politycznej do dyktatury, która spowodowała śmierć dziesiątek milionów ludzi w całej Europie. Gratuluję.
Nieźle nawalone w głowie typie. Porównywanie zbrodnicznego reżimu i jego propagandy do PiSu. Chyba mocno w główkę się walnąłeś
To ile w końcu bomb wybuchło na pokładzie tego samolotu? Jesteś widzę mądrym i poważnym człowiekiem, tak mądrym jak każdy zwolennik PiS więc na podstawie badań komisji pana Antoniego już możesz chyba mi odpowiedzieć?
Putin zamordował Litwinienkę, Politkowską, Niemcowa, Bieriezowskiego, Prigożyna i dziesiątki innych. Ale Smoleńsk to była wina pilotów, Generała Błasika i Prezydenta Kaczyńskiego. Jak przepraną przez TVN czaszkę trzeba mieć, aby w to wierzyć.
Tyle że teraz obrażasz wymienione przez ciebie ofiary Putina, porównując je z mało groźnym prezydentem, któremu kończyła się kadencja, w dodatku o bardzo niskim poparciu w kraju. Polecam sprawdzić raporty NIAR z USA, które zamówił Macierewicz, by udowodnić swoje tezy, ale coś nie wyszło. Chyba że NIAR też ma jakieś związki z Putinem, o których nie wiem?
Bardzo niskim poparciu? Gdzie? W zatoce czerwonych świń na Wilanowie? Takie brednie opowiadacie sobie na spędach kodomitów? Prezydent Kaczyński zorganizował wyjazd przywódców do Tbilisi i ostrzegał przed imperializmem Putina. Wy woleliście urządzać sobie resety. Biden z Alzheimerem bredził, że widział w Gruzji pachołka Tuska, więc olewam wymysły Jankesów.
W sondażach miał max 20%. I dobrze, że wspomniałeś Gruzję, podpowiesz, co się stało z pilotem Kaczyńskiego, który nie wylądował w trudnych warunkach? No i sami Gruzini też potem swojemu prezydentowi podziękowali. I nie mów do mnie w liczbie mnogiej, swoje wschodnie zwyczaje zachowaj dla siebie. PS. Wojnę w Gruzji zaczęła Gruzja, a nie Rosja, więc Kaczyński wsparł agresora. I czy puszczenie filmu "Katyń" w rosyjskiej telewizji po katastrofie i przylot Miedwiediewa na pogrzeb Kaczyńskiego pomimo chmury wulkanicznej też świadczyły o tych imperialnych zapędach? No dokładnie to samo co od lutego 2022.
i taka z tobą rozmowa, pytam się ile w końcu było tych bomb, bo w końcu twój Antoni zarobił na ich liczeniu przewodząc komisji kilkanaście mln zł z moich podatków, a tym mi o jakichś ruskach. dramat.
Nie sądziłem, że mam do czynienia z krezusem, który wpłaca do budżetu państwa kilkanaście milionów złotych. Do której rady nadzorczej wsadził was Donald i spółka? Ile nagród wypłacił wam Domański przez 100 dni nierządów? Wiem, że wolelibyście to wydać na pigułkę dzień PO, aborcję i in vitro. Nic dziwnego, że waszym zdaniem skrzydło samolotu może przeciąć brzoza.