PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=117833}

Poza murem snu

Beyond the Wall of Sleep
2006
5,6 290  ocen
5,6 10 1 290
Poza murem snu
powrót do forum filmu Poza murem snu

Powiedziałbym, że to jest film: Horror, psychologiczny, fantasy (sci-fi) i jeszcze coś, ale nie wiem co to jest ;ass
- Plusy - fajne sceny, głosy w tle, fabuła, historia, połączenie starych czasów z aktualnymi (wiekszosc akcji toczy sie w przeszlosci), interesujący film, znęcanie się nad ludźmi i traktowanie ich jak warzywa :), dużo krwi.
- Minusy - kiepskie zakończenie (sam koniec), czarno-biały (od czasu do czasu kolorowy :P) ... to zalezy od gustu, nie raz kiepskie lalki byly (np. głów na palach, albo koles podszedl do goscia i urwal mu glowe :EEE), słabi aktorzy.

Ogólnie taki sobie :) Można obejrzeć, ale to raczej film dla osob, które lubia rzeczy typu - krew, testy na ludziach, psychiatria i takie tam...

ocenił(a) film na 7
MaSa_MaS

No z minusami to sie zgodze,ale z twoim pierwszy zdaniem w zyciu,jeżeli mówisz o tym horrorze ze jest fantasy to troche smieszne bo 95 horrorów jest sci-fi!! Twoim typem rozumowania (ufo ,wampiry,zywe trupy,zombie,cały szit)to nic innego jak wymysł ,wiec o co chodzi?, ten film też ma cos w rodzaju fikcji,lecz ja lubie takie dzieła,gdzie trzeba bać sie ludzi nie jakis stworzen badz kreatór,ludzie są przyczyną najwiekszych nieszczęść nie duchy, a własnie w tym filmie pokazana jest,zła,ochydna odsłona czlowieka!!Oczywsicie każdy przezywa dreszczyk emocji w inny sposób ale mnie już nie bawią film o zombie czy wampirach to jest sci-fi w pełnym wydaniu- proszę ciebie!!Ten film napewno ma nutkie realnosci nawet to co robili niemcy podczas wojny!!!!!!!