Pozdrowienia z Paryża

From Paris with Love
2010
6,8 43 tys. ocen
6,8 10 1 43113
5,6 16 krytyków
Pozdrowienia z Paryża
powrót do forum filmu Pozdrowienia z Paryża

[ Spoiler ] 7/10

ocenił(a) film na 7

..I dlatego właśnie NIGDY nie zaufam kobiecie :] Czytajac opinie o tym filmie, podszedlem do niego z dystansem - jednak - moim zdaniem jest to dobry film - zostalem mile zaskoczony-oczywiscie nie jest rewelacyjny, ale jednak - dobry. Nie rozumiem ludzi, ktorzy wystawiaja mu ot tak 1/10 itd ;] po prostu zal. Polecam !!

ocenił(a) film na 10
emqbro

daja 1/10 bo ogladaja 5minut i wylaczaja a ja uwazam ze powini ogladac taki film do konca bo warto

cichatg

Dokładnie. Mam wątpliwości, czy w ogóle włączają na ten 5 minut. Ja mam wrażenie, ze oni w ogóle ich nie włączają.
Film dobry. Podobał mi się. Gra Travolty wyśmienita. I nie zgadzam się z uwagą, ze Meyers dał ciała ( gdzieś czytałam taką wypowiedź). Uważam, ze też dobrze spisał się. Film bardzo szybko przeleciał. Lekki i przyjemny. I faktycznie dobre zwroty w akcji. 7/10
Do autora tematu :D Nie każda kobieta chce Cię zabić ;D Czasami jesteśmy nieszkodliwe. ;D

ocenił(a) film na 3
LubieWieszaki

Moim zdaniem film był beznadziejny. Strasznie się na nim męczyłam. Wszystkie sceny jakby wymuszone, bez ładu i składu. A chcąc zobaczyć polską modelkę w filmie Luca Bessona również się tylko zawiodłam, sceny z jej udziałem są głównie rozbierane, a ona inteligencją nie poraża. Bardzo się zawiodłam i nie polecam. Przyznaje - nie obejrzałam filmu do końca - nie wytrzymałam! Sceny akcji były nudne i oczywiste... Żal... Kiedyś go dokończę, ale na pewno zrobię to z przymusu, a nie z ciekawości czy dla przyjemności.