Pozdrowienia z Paryża

From Paris with Love
2010
6,8 43 tys. ocen
6,8 10 1 43112
5,6 16 krytyków
Pozdrowienia z Paryża
powrót do forum filmu Pozdrowienia z Paryża

Gdybym sugerował się wypowiedziami i ocenami poniektórych użytkowników na filmwebie to chyba do tej pory nie oglądnąłbym żadnego filmu ;) Film żadna rewelacja (bo co ma być rewelacyjnego w filmie akcji?), ale warto oglądnąć jak każdy film z dobrymi aktorami.
Cipkom wystawiającym JAKIEMUKOLWIEK filmowi "1" pyta w oko. Nie jesteście krytykami ani znawcami kina bo inaczej swoje recenzje publikowalibyście w gazetach, więc swoje żale wylewajcie nadal i tak Wam nic nie pomoże.

ocenił(a) film na 7
fahret_tudor

Tobie też nic już nie pomoże ;).

ocenił(a) film na 7
bee2r

A ja dałem filmowi 9/10 (rewelacyjny) więc dla mnie film akcji też może być super. Takie kino lubię...nieważne czy jest realizm czy travolta sam jeden rozwala 100 przeciwników...film akcji mistrzowski ! ;)

ocenił(a) film na 8
pasikk

Dokładnie. Sam John Woo nie powstydziłby się tego filmu ;D

ocenił(a) film na 10
fahret_tudor

potwierdzam, masz racje! Co drugi wpis obojetnie na jaki film to kretynska krytyka typu nuda,dno itd. Nie chcesz nie ogladaj i idz lepiej pomyc naczynia albo wstawic pranie a nie wypisuj beznadziejnych komemtarzy

ocenił(a) film na 4
fahret_tudor

100% racji, takie posty należałoby przykleić na górze ku przestrodze dla filmwebowych frustratów

ocenił(a) film na 5
Lethal_Doze

Lolki, po to właśnie istnieje taki portal jak Filmweb, żeby każdy mógł się wypowiadać, a naturalną konsekwencją jest fakt, że Polacy będę krytykować wszystko. A co do filmu, to był co najmniej średni.