Muszę powiedzieć, że film pozytywnie mnie zaskoczył. Przymierzałem się do niego przez kilka miesięcy, po czym oglądnąłem i kurcze - naprawdę dobry film. Oczywiście jest to typowe kino akcji gdzie trup ściele się gęsto, co może przeszkadzać ludziom spodziewającym się bardziej czegoś w stylu Zawód: Szpieg, ale z drugiej strony - wystarczy spojrzeć na plakat tego filmu i już wiadomo jak będzie takowy wyglądał ;-)
W skrócie: Szybka akcja, dobrze dobrane dialogi, dobrzy aktorzy - fabuła kosmicznie przewidywalna i banalna - 7/10
a dla mnie ten film był więcej niż typowym filmem akcji... naprawdę bardzo mi się podobała fabuła (dość skąpa faktycznie, ale za to wyrazista)
świetny travolta w tej roli... jak zobaczyłem pierwszą scenę z nim, to pomyślałem, że będzie dno i kilo mułu i bardzo, ale to bardzo pozytywnie się zaskoczyłem
Również byłem zaskoczony.. pozytywnie. Lekki film na wieczór, w sam raz na relaks.
Zgadzam się. Mnie zaskoczyła jedna scena, jak w 4 jedli kolację, nagle zadzwonił telefon z hasłem i nagle ni stąd ni zowąd kulka w łeb dziewczynie :)