Usiadłem do filmu z nastawianiem na totalny kicz, a tu nawet miłe zaskoczenie. Dużo sieczki i niedociągnięć operatorskich. Fabuła momentami jest paradoksalna, ale... coś jest w tym filmie co jednak nakazuje oglądać dalej. Ciekawy wręcz szokujący zwrot akcji dla nie których może podziałać źle, ale mnie zachęcił do oglądania. Mozna go było zrobić lepiej, ale film i tak jest dobry. aha no i John Travolta - nigdy go nie lubilem a już napewno nie w takich filmach ale tu zaskoczył mnie pozytywnie i nie wiem czy znaleźli by kogoś lepszego (tak w obiektywnej ocenie). No i jeszcze Meyers! nie znałem go za dobrze z innych filmów ale tu było bardzo dobrze. Film sieczka bez przeslania, robiony z przesadnym rozmachem, kiczowate zdjęcia i trochę niespójna fabuła i mimo tych podstawowych wad film podobal mi się. Bardzo pomysłowe dialogi i zwroty akcji, które jednych będą wkurzać a drugich zachwycą.
"Film sieczka bez przesłania, robiony z przesadnym rozmachem, kiczowate zdjęcia i trochę niespójna fabuła" - night_knight powiem Ci, że lepiej był tego nie określił. Trzeba przyznać, że patrząc na ten film z przymrużeniem oka naprawdę może się podobać:)