PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1430}

Poznaj mojego tatę

Meet the Parents
2000
6,9 127 tys. ocen
6,9 10 1 127427
6,1 37 krytyków

Poznaj mojego tatę
powrót do forum filmu Poznaj mojego tatę

ja uwielbiam scenę kiedy Ben Stiller stoi w samolocie i kłóci się ze stewardessą oraz ta jak siedzi na dachu i pali papierosa, a potem wrzuca go do rynny :)

A moja ulubiona scena to jak nasz "cfaniak gregor" :) idzie z klatką w srodku ktorej znajduje sie pomalowany kot :) i on w tym momencie robi taka minke jakby byl najwiekszym, pewniakiem, cwaniakiem świata hahaha :D unosi i pokazuja palec wskazujacy na swoja Pam hahah ta scenka mi sie najbardziej podobala, ta jego minka :)

Poznaj_Rzeznika

duzo było śmiesznych, ale najlepsza była koncowka:D

nenyaaaa

Najlepiej (czyt. najśmieszniej) było wtedy, kiedy Gregor przez przypadek zjarał cały ogród i prawie dom :DDDDD

Bugz

W filmie jest kilka naprawdę swietnych scen, można przy nich boki zrywać. Niezła jest ta z modlitwą Fajfusa:-)

Jak dla mnie beściarski był cały rodzinny posiłek szczególnie z dialogiem:
- W sumie to można wydoić każde zwierze które ma... sutki.
- Ja też mam sutki. Wydoisz mnie?
(hahaha) ; )
A De Niro jak zwykle nie do wyjęcia: * x D
Pozdrawiam x )))

fleUr_henry

jak dla mnie najsmiejszniejsze sa polskie tłumaczenia nazwisk...

A więc:

1) jaru-jaru na dachu
2) jak ojciec czy tam matka, ktoś spytał: "Robicie bara-bara"? Można się polać :P
3) modlitwa
4) kłótnia ze stewardessą
5) jak ojciec powiedział: "trzymaj węża w ukryciu" łehehehehehe

O i spoko było, jak ojciec zapytał: "Czy zostaniesz moim zięciem" i wyciągnął pierścionek zaręczynowy :D

Moją ulubioną sceną jest wtedy gdy, Robert De Niro wyjmuje pierścionek i mówi do Bena Stillera ,, Czy zostaniesz moim zięciem?'' oraz wtedy przy stole z modlitwą i dojeniem z sutków. Pozdrawiam=)