PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=408412}

Poznaj naszą rodzinkę

Little Fockers
2010
6,3 64 tys. ocen
6,3 10 1 63840
5,4 16 krytyków
Poznaj naszą rodzinkę
powrót do forum filmu Poznaj naszą rodzinkę

Właśnie wróciłam z kina i.... poprostu porażka. Ludzie, nie sugerujcie się sukcesem 1 i 2 części bo trzecia to naciąganie i "odcinanie kuponów" z poprzednich. Do tego ponad 20-sto minutowe reklamy. W całym filmie może były ze 4 śmieszne sceny, reszta mało wciągająca i poprostu nudna. Lepiej wydać 22 zł na coś lepszego.

Karolajn_rose

Jednakże mi się podobało ; )
Każdy ma swój gust
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
zlymrok

witam :) ja też właśnie wróciłem z kina :) i film początek śednio dobry ale koniec to mnie powalił :D jak Jack Byrnes szukał o sobie w googlach :D i znalazł te filmiki na youtubie haha :D

Karolajn_rose

Ja mam całkowicie odmienne odczucia. Dawno nie wyszedłem z kina z uczuciem dobrze wydanych pieniędzy jak i dawno nie słyszałem takiego śmiechu w kinie. Baardzo fajna i przede wszystkim śmieszka komedia z nowoczesnymi wątkami typu: odwołania do google i filmików na youtube, ale to trzeba zobaczyć. POLECAM - znakomita komedia.

ocenił(a) film na 4
egso

ja również wyszłam niezadowolona z filmu. Generalnie standardowe żarty typu rzyganie, sikanie krwią, zasypywanie piaskiem - standard i nic nowego. Jedyne co mi sie podobało to właśnie końcówka filmu, gdzie jest motym współczesny z szukaniem informacji przez google i oglądanie filmików na youtube. No i oczywiście głowa klanu "..." - za każdym razem kiedy to powiedział, rozbrajało mnie to :D
Ale generalnie nie polecam tego filmu