Po jakiego grzyba głosujecie na ten film, skoro jeszcze nie powstał?? A jak to w kinie bywa nie wiadomo czy wogóle się ukaże. Jakiś "myślący inaczej" pyta się - kiedy będzie wyświetlany w Polsce, to odpowiem że po premierze amerykańskiej półgłowku tępy. Oj, FilmWeb schodzi na psy..
A premiera amerykańska swoją drogą będzie nie wcześniej niż w 2011 roku (info z IMDB).
z tym ocenianiem to tak było, jest i niestety raczej pozostanie.. cóż, na to wygląda, że wielu na Filmwebie proroków mamy heh :] na idiotyzm lekarstwa nie ma i tyle..
w 100000% sie zgadzam jelsi chodzi o glosowanie, powinno byc tak ze nie mozna glosowac na film ktory jeszcze nie mial premiery..
a tak na marginesie to nie musisz byc niegrzeczny dla innych
Muszę się zgodzić z autorem tematu. Przeglądam listę tematów do tego filmu i widzę "kiedy premiera w Polsce?". I bierze mnie szczera kurwica. Jak byk napisane, że premiera w Ameryce w 2011. Więc po pierwsze, pytanie takiej osoby jest co najmniej pozbawione jakiegokolwiek sensu a po drugie świadczy to o poziomie inteligencji danej osoby. Bo można się pytać o różne rzeczy, które trudno znaleźć, lub pojąć, ale jak widzę takie pytania to mi "ręce opadają".
Btw. może mi ktoś podać datę premiery 4 części ?. Aha przydałby się także opis fabuły, a także jakieś zdjęcia lub wywiady z planu filmowego.