PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464544}

Pozwól mi wejść

Låt den rätte komma in
2008
6,7 42 tys. ocen
6,7 10 1 41756
7,2 30 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

Kto wydaje pieniądze na nakręcenie czegoś takiego?

ocenił(a) film na 10
TauriGMCa

Producenci, którzy wiedzą, że wiele osób nie cierpi filmów w rodzaju " Zmierzchu"...

ocenił(a) film na 9
Skandal

Zmierzch do bajka dla dzieci, pozbawiona jakichkolwiek głębszych emocji, natomiast Pozwól mi wejść jest bardzo dobrym filmem z mocnym, głębokim przekazem emocjonalnym. Polecam ten film wszystkim dojrzałym i wrażliwym osobom.

ocenił(a) film na 10
Maartenmetz

I dlatego cieszy mnie, że są jeszcze tacy kinomaniacy jak Ty.

ocenił(a) film na 9
Skandal

Ja jestem przede wszystkim fanem kina skandynawskiego, w ostatnim czasie obejrzałem parę filmów produkcji skandynawskiej i każdy film z tamtych stron robi na mnie ogromne wrażenie - np. Dancer in the dark, Dogville, w planach mam jeszcze obejrzeć kilkanaście filmów z krajów skandynawskich. A i zastanawiam się czy jest sens oglądać tą amerykańską wersję Pozwól mi wejść...

ocenił(a) film na 10
Maartenmetz

Dzięki amer. wersji mogłem obejrzeć szwedzki oryginał na kinowej sali, co ominęło mnie w 2008 roku. Przyznam, że na słowo remake reaguje dreszczami lub odruchem wymiotnym, ale film w reżyserii kolesia od " Cloverfield" jest całkiem dobry mimo pewnych zmian w fabule, szwedzki oryginał to dla mnie najlepszy film kinematografii, pełen emocji i nadziei mimo niełatwej tematyki.

ocenił(a) film na 9
TauriGMCa

Gdzie się rodzą tacy żałośni ludzie jak Ty co dają temu filmowi 1/10???

ocenił(a) film na 10
Maartenmetz

W tym samym miejscu,gdzie rodzą się osoby dające 10/10 Zmierzchowi...w ciemnej otchłani,mentalnej i emocjonalnej pustki.

ocenił(a) film na 1
TauriGMCa

Obejrzyjcie sobie horror Udręczeni oraz Udręczeni 2 polecam dobre filmy wysoce lepiej zrealizowane niż Pozwól mi wejść, który co tu kryć jest zwykłym gniotem...

ocenił(a) film na 6
TauriGMCa

"Haunting in Connecticut" czy jak wolisz "Udręczeni" to horror średni pod każdym względem, w przeciwieństwie do "Pozwól mi wejść" nie ma dobrej historii, a wykonanie jest średnie.

PS. Spojrzałem na profil i już się w sumie nie dziwie ocenie tego filmu ;)

TauriGMCa

Udręczeni to komedia obyczajowa więc o czym my tu mówimy :)

ocenił(a) film na 10
TauriGMCa

twoja stara
wypi.erdalaj

użytkownik usunięty
TauriGMCa

Wypierdalaj.