PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464544}

Pozwól mi wejść

Låt den rätte komma in
2008
6,7 42 tys. ocen
6,7 10 1 41759
7,2 30 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

O kurde...

ocenił(a) film na 6

...nie pamiętam kiedy ostatnio tak znudził mnie Horror wgl film!!!
Ale nie sorry...z tydzień temu koszmarnie mnie znudził aż usnułem na "Kręgosłup diabła" i jeszcze ze dwie produkcje na których spałem,tylko nie pamiętam tytułów.

Nie obejrzałem góra 15 minut ostatnich.
To kolejny film który Niby jest Horrorem a to był tylko Dramat.
Może usnułem bo byłem kompletnie zmęczony po robocie i głowa mnie bolała...ale i tak nudny film.
Zwiastun zajebisty...a film cienki !!!
Nie polecam.
Bez odbioru.

ocenił(a) film na 10
GotTheLife

na szczęście to przede wszystkim dramat. a nie tylko horror.

ocenił(a) film na 6
gurpegi

Dla mnie to Niestety :(

gurpegi

ja też uważam że był beznadziejny Oo <br/>

użytkownik usunięty
GotTheLife

Też jestem fanką horrorów, ale dla mnie było to miłe zaskoczenie. Głęboki film, nie o jakiejś tam wampirzycy, która popyla po mieście wrzeszcząc ,,Krwi''. Film ma przesłanie, jest dość ciężki, ale często do niego wracam w dużych odstępach czasu.

ocenił(a) film na 9
GotTheLife

Wiec życzę miłego oglądania amerykańskich horrorów bo wlasnie ten film się tym różni że nie ma być w nim akcja. Film
okazuje wampiryzm jako chorobę a nie jak to jest przedstawione w innych filmach gdzie wampir jest panem świata. Ten
film nie jest horrorem ma głębsze przesłanie a co do tego ze są nudę to to ze oglądając horror nawet zły twoja psychika
może wywołać taki efekt że balo by sie nawet słabego horroru.

GotTheLife

Film porusza ciekawą tematykę, pomysł na film również dobry i tu się kończą plusy. Film jest nudny, nieciekawy i w ogóle nie wciągający, przymuszałem się żeby dooglądać. Oceniłem na 6 właśnie za pomysł na film.