czytając wasze opinie mam wrażenie, że oglądałam inny film. Wg mnie to żaden horror, lecz czysty dramat. Scen przerażających nie było. Oglądałam go w nocy, tak jak to inni zalecali, i dla mnie to nuda. Uwielbiam dramaty i horrory, ale ten dla mnie to wielka porażka.
Strata pieniędzy na ten film, kopia po prostu kiepska. Lektor nie równy, obraz brzydki, ciągle przeskakuje. Aniby źródła pewne.
Kochana Pati, o czym to świadczy? Nie przyszło Ci do główki, że to może coś z Tobą nie tak?
Nie. Każdy lubi co innego. Każdy ma swój gust, i proszę Cię nie obrażaj mnie za to że mi się film nie podobał. Bo to nie ładnie z Twojej strony.
"Strata pieniędzy na ten film, kopia po prostu kiepska. Lektor nie równy, obraz brzydki, ciągle przeskakuje. Aniby źródła pewne."
A nie przyszło Ci do głowy że to wina dystrybutora że wypuścił tak kiepską kopię? Ściągnij z internetu jakąś wersję blu-ray a przekonasz się jak ten film jest świetnie zrealizowany.
To jej nie pomoże. Uważa, że to my jesteśmy " dziwni", bo nam się film podoba. Ciekawe.
Ok. Pobiorę tak jak mówisz i zobaczę.
I do tej osoby co mnie obraża, nic takiego nie napisałam, że jesteście dziwni, napisałam że film mi się nie podoba, a Ty widać szukasz zaczepki, bo chyba Ci się nudzi. Czytaj uważnie. I nie przepisuj mi słów, któych nie napisałam.
Powiem Ci, że się cieszę. Sama uwielbiam horrory, różnego rodzaju filmy, które trochę "straszą", ten przez swoją odmienność wzbudził moje zainteresowanie. No i nie gniewaj się już.
pati, bo widzisz dystrybutor wydał dvd z błędami - zerknij na ten wątek: http://www.filmweb.pl/topic/1116322/A+jak+u+was+z+wydaniem+DVD.html
Także jeśli kupiłaś, to masz szansę wymienić na dobrze działające. Ale chyba nie kupiłaś. No, ale tak tylko piszę dla informacji, że można reklamować. A co do filmu to myślę, że najlepiej ogląda się w języku oryginalnym i z napisami. Ten język jest jednak potrzebny do budowy klimatu.
Sądząc po twojej wypowiedzi, jesteś amatorką prymitywnych filmów typu "teksańska masakra piłą...". "Pozwól mi wejść" jest filmem, który zmusza do refleksji. Nie jest to typowy film o zabijaniu. Sceny nie są przerażające lecz drastyczne i odrażające (nie chodzi mi o krew, tylko o wyrafinowanie i spokój z jakim są zabijani ludzie). Na podsumowanie twojej wypowiedzi, powiem tak: nie wszyscy muszą się znać na filmach i nie każdy człowiek ma dobry gust...