PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464544}

Pozwól mi wejść

Låt den rätte komma in
2008
6,7 42 tys. ocen
6,7 10 1 41756
7,2 30 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

Totalna porażka! Spodziewałam się zdecydowanie czegoś innego. Ten film to jakieś nieporozumienie. Kręcił go chyba jakiś zboczeniec.
DNO! żeby w jakimkolwiek filmie pokazywano narządy rozrodcze 12-letniej dzieczynki!!!! Ludzie jak można nie dostrzec, że między tymi dziećmi rośnie napięcie seksualne. Macają się nadzy w łóżku, chodzą w majtkach...
TO po prostu nie do przyjęcia. Smutne, że aż tyle osób zachwyca się tym filmem.

ocenił(a) film na 9
jonka_3

hahaha, skoro uważasz chodzenie chłopca w majkach za objaw jakiegoś zboczenia reżysera to zastanów się lepiej w jakim Ty świecie żyjesz.
Sam często tak chodziłem spać i chodzę, nie widzę w tym nic dziwnego.
A aspekt seksualności nie ma takiego znaczenia jak Ty sobie to wyobrażasz. Raczej jest pokazane że dziewczynka która juz dawno powinna dorosnąć coś takiego czuje a chłopiec to jest abstrakcja bardziej. oprócz tej sceny jak Oskar podglądał wampirzyce którą można różnie interpretować nie mam nic filmowi do zarzucenia.
Mnie on nie gorszył. Uważam, że był bardzo dobry i miał specyficzny styl.
Pozdrawiam

silgmar

no właśnie to na jakim świecie żyjemy to dobry temat do przemyśleń

przede wszystkim pedofilia do ogromny współczesny problem, dlatego nie powinno się pokazywać anatomii dzieci, szczególnie na dużym ekranie

FILM jest przeznaczony dla szerszego grona widzów, a nie dla rodziny i najbliższych, na których, to jak chodzisz po domu nie robi większego wrażenia!

rozumiem, że dziewczynka jest już "dorosła" ale pamiętaj, że tą postać gra mimo wszystko dziecko