PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=464544}

Pozwól mi wejść

Låt den rätte komma in
2008
6,7 42 tys. ocen
6,7 10 1 41759
7,2 30 krytyków
Pozwól mi wejść
powrót do forum filmu Pozwól mi wejść

Czytam: Pozwól mi wejść. Dwunastoletni Oskar jest wrażliwym, nieco bojaźliwym
chłopcem...

kurde no... sorry za głupi post, zwykle takich nie piszę, ale no musiałam :)

googaify

Chodzi o "prawa" jakimi rządzą się wampiry. Nie wejdą do twojego mieszkania, jeśli im nie pozwolisz. W którymś z filmów o wampirach jest to wytłumaczone. Bodajże w "Drakuli" lub "Nosferatu".

lithy_2

ej no aż tak głupia to ja nie jestem...

naprawdę nic nie załapałeś? NIC a nic? nie no luz haha :D

lithy_2

no co ty nie powiesz...

ocenił(a) film na 8
googaify

Jak na osobę, która zwykle nie pisze głupich postów, to musiałaś zaskoczyć samą siebie! W jednym temacie aż trzy...
Oby to wyczerpywało limit roczny.

Slimak_KissMyAss

ty za to się teraz popisałeś... po prostu najmądrzejszy post na Filmwebie.
ej ślimak wyluzuj trochę :) może ty tak masz, ale ja nie zawsze jestem poważna i elokwentna, a na pewno nie staram się tego robić tutaj... głupim żartem polecieć też czasem lubię :) a ty chyba trochę za poważnie traktujesz to forum, nie sądzisz? ;)

poza tym to nie miał być żart. No nie sądzisz, że po tym tytule i opisie nasuwają się skojarzenia? Uważam, że powinno się to zmienić. Chyba mam prawo do napisania własnego zdania na ten temat? Nawet jeśli twoim zdaniem jest to durne

googaify

"No nie sądzisz, że po tym tytule i opisie nasuwają się skojarzenia?" Tzn. jakie skojarzenia?
"Uważam, że powinno się to zmienić." Ponieważ?
"Chyba mam prawo do napisania własnego zdania na ten temat?" Oczywiście. Tylko ja nie bardzo chwytam co masz do tytułu i opisu, więc może rozwiniesz swoją myśl?

googaify

Oj tam...

ocenił(a) film na 8
lithy_2

Taki motyw pojawia się też w "Miasteczku Salem" S. Kinga. Wampir musi zostać zaproszony aby wejść...