7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 59145
6,3 21 krytyków
Pręgi
powrót do forum filmu Pręgi

Jak sądzicie??

użytkownik usunięty

Jak myślicie: jaki będzie Wojtek dla swojego przyszłego dziecka?? Będzie taki jak Ojciec dla niego, czy wręcz odwrotnie, da ciepło i miłośc??

Mam nadzieję,ze powstanie druga część filmu.
Obstawiam analogie wychowania syna Wojtka do wychowania Jego samego...

ocenił(a) film na 7

Jestem pewien, ze bedzie inny dla swego dziecka niż był dla Wojtka jego ojciec. Po śmierci ojca zaczęła się jego przemiana... na lepsze.

ocenił(a) film na 9

Wydaje mi sie, że Wojciech będzie dobrym ojcem dla swojego syna ponieważ jest przy nim kobieta która go kocha i którą on kocha. Tata wojtka nie miał przy sobie takiej kobiety, był samotny nie radził sobie z wychowaniem syna bo nie mógł zastapic matki. Moim zdaniem śmierć Ojca wcale nie odmieniła Wojciecha, a...miłość

użytkownik usunięty

To jest bardzo trudne pytanie. Myślę ż e napewno bedzie lepszym ojciem dla swojego dziecka niż jego ojciec dla niego, jednak pewne złe zachowania niestety pojawią się i w jego rodzinie.

ocenił(a) film na 10

Ja mysle ze bedzie duzo zalezalo od Tani. Jesli Wojciech sam musialby wychowywac dziecko - historia moglaby sie powtorzyc.

ocenił(a) film na 9

Film zakonczyl sie tak bysmy mogli sie nad zastanawiac... i bardzo dobrze. A odnosnie drugiej czesci - bez przesady! To nie jest hollywoodzka produkcja. Nie sadze by ktos z producentow wpadl na taki glupi pomysl.