PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=274784}

Pracownik miesiąca

Employee of the Month
2006
6,0 22 tys. ocen
6,0 10 1 22334
4,5 4 krytyków
Pracownik miesiąca
powrót do forum filmu Pracownik miesiąca

Dawno nie ogladalem tak naciaganej komedyjki. Zmasakrowal mnie pomysl na film, scenariusz oraz "popisy aktorskie".
Powinno sie uzasadnic swoja ocene, ale nie zrobie tego - szkoda czasu.
3/10

popieram, choć to komiedia to ja się na niej bynajmniej nie uśmialam.Owszem pare rzeczy smiesznych jednakze calosc jakas taka blaha i prosta. taki film zeby ogladnac i zapomniec

ocenił(a) film na 8

A jak dla mnie Dane Cook zagrał bardzo dobrze :D A film też nie był aż taki zły. Czasem trzeba się zrelaksować głupawym filmem, a wierzcie mi, że są filmy głupsze....
P.S. Ehh jaka Polska jest zacofana. Ja ten film na dvd oglądałem już w listopadzie w Szkocji. Porażka

ocenił(a) film na 8
brzezinski_adam

Ja mam nieco inne zdanie na temat filmu niz autor. osobiscie film mi sie podobał, byc moze inni nie uwazaja go jakos ekstra smieszny ale wkoncu komedie to nie tylko bezmyslne wyglupy (typu filmy z Jimem) lub debilstwa (typu straszny film). gra aktorstwa nie poraza ani nie jest kiepska właściwie mozna ja ocenic jako przecietna. film oceniam dosc wysoko bo az na 8

użytkownik usunięty
83nd1n6_Un17

Jasna sprawa, sa filmy glupsze od tego. Ten film na pewno nie jest wart: 2x cena biletu do kina, 2x popcorn, 2x napoj do picia. Przyznaj szczerze...
Wypowiadamy sie na tym forum z prostego powodu: zeby inni zaoszczedzili troche gotowki na dobre kino. Przecietniactwo mozna obejrzec w wygodnym fotelu z sympatyczna panienka, ktora mozna sie zajac w nudnawych momentach ;D

fakt, film bardzo denny
jeżeli kogos śmieszą gagi w stylu uderzenia łbem o taśmę towarową, to jest albo ograniczony albo... młody
film zdecydowanie jedynie dla tych dwóch grup, reszcie polecam ambitniejsze kino (tak, tak - komedia też może być ambitna, nie musi być zawsze żenująco-żałosna)

i ja sie zgadzam z Wami... film bardzo słaby. Gagi bardzo naciagane i wogole gra aktorska bardzo słaba. Nic specjalnego w tym filmie nie ma, lepiej wydac te 13zl na inny film ;)