PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=191442}

Prawdziwe dziecko

Mom at Sixteen
2005
7,0 5,2 tys. ocen
7,0 10 1 5224
Prawdziwe dziecko
powrót do forum filmu Prawdziwe dziecko

Ja uważam, że nawet, jeżeli ktoś z nastolatków i młodzieży to obejrzy, to i tak połowa będzie to miała gdzieś. To tak jakby mówić, żeby nie gadał na lekcji, na prawdę mało kto przejmuje się filmami, bo uważa, że on to co innego.

ocenił(a) film na 8
MaggieMay

i właśnie dlatego podobała mi się scena kiedy dziewczyny opowiedziały o sobie w tej świetlicy, bo one też myślały że ich to nie dotyczy
myślę, że film trafi do tych do których miał trafić, choć szkoda, że nie trafi do wszystkich...

ocenił(a) film na 8
MaggieMay

Właśnie oglądnęłam ten film. Jest świetny... Można się z niego bardzo dużo nauczyć tylko właśnie w tym tkwi problem, że większość osób oglądających jakiekolwiek filmy tak na prawdę nie zwraca uwagi o czym film jest. Oglądają tylko, żeby obejrzeć a szkoda, bo może wtedy świat wyglądałby inaczej...

ocenił(a) film na 1
MaggieMay

"Ja uważam, że nawet, jeżeli ktoś z nastolatków..." CO TO MA ZNACZYĆ PYTAM SIĘ????? CZMEU WSZYSCY MYŚLĄ, ŻE MŁODZI LUDZIE SĄ "ZBUNTOWANI" I CIĄGLE CHODZĄ NA RANDKI, DYSKOTEKI I SIĘ PUSZCZAJĄ?? STEREOTYPY NISZCZĄ SPOŁECZEŃSTWO ZWŁASZCZA TE NAJBARDZIEJ ZŁOŚLIWE.