Przecież to kompletna bajka, już Bond jest lepszy, a scena z myśliwcem...brak słów.
To jest komedia. Miało być nierealistycznie, widowiskowo, dowcipnie i bajkowato. I tak było. Film bardzo dobry. Niezły ubaw.
co chcesz od filmu!!! moze to jest i bajka ale fajnie i przyjemnie sie oglada! mnie sie podoba
Film jest znakomity, w końcu komeda. i ktoś wcześniej napisał "miało być nierealistycznie" , wieć, miało być "niewiarygodnie" "nierealistycznie" to wygląda bardzo podobna scena w Szklanej Pułapce 4.0 (chodiz mi o FX)
Lukash odstaw denaturat. Człowieku to nie miał być thriller tylko akcja-komedia. Zgodzę się że koniec myśliwcem jest kiepski, mnie też się nigdy nie podobał, ale ogólnie film jest super.
skoro taki z ciebie fachowiec, to moze napiszesz jak ten film sie odnosi do funkcjonowania prawdziwego amerykanskiego wywiadu.
Widzisz sporo czytam, sporo tez wiem i rażą mnie takie nie realistyczne kiszki. Wiem ze to taki gatunek ale ja wole ambitne kino i bede krytykował filmy ktore wciskaja ludziom ciemnotę
Przeciezten film nie pretenduje do miana kina powaznego z ktorego to mamy sie uczyc jak dziala wywiad USA. Nie jestem za tym aby bronic filmy tylko okresleniem "taka konwencja", ale TL wpisuje sie w konwencje action comedy znakomicie
"Wiem ze to taki gatunek ale ja wole ambitne kino i bede krytykował filmy ktore wciskaja ludziom ciemnotę"
Hah, powiedział człowiek który ma "Nagą Broń" i "Teksańską Masakrę..." w ulubionych ;D
"Naga Bron" to parodia durniu, czego sie spodziewałeś ze ludzie bedą przy nim płakać? ze film ma jakies przsłanie? Ale z ciebie debil...