się ogląda, a nazwisko Spielberga jako producenta mówi samo za siebie. Świetne kino
braci Coen.
Dokładnie bardzo dobry film, a szczególnie te zabawne teksty i obsada tez dobra. Polecam
Spielberg zrobił kolejny film familijny w stylu Disneya. Szkoda, że zniszczył w ten sposób cały dowcip i oryginalność Coenów. Typowy odgrzewany, przeciętny remake. 6/10
No cóż, nie ma jak to się popisać własną ignorancją, poczytaj może lepiej wywiady z braćmi Coen odnośnie True Grit.
nie musisz już w każdym swoim komentarzu pokazywać, że jesteś hejterem Spielberga. Spielberg nie miał zdanego wpływu na ten film, on tylko wyłożył kasę
Oczywiście, że jest to remake. I to bardzo udany, chociaż nie widziałem pierwowzoru:) Bardzo dobry westerniszcz z fajną obsadą i fabuła. Pozdr.
"Spielberg zrobił kolejny film familijny w stylu Disneya" gościu ogarnij się" Mała syrenka" to to niebyła co za człowiek .....
p.s. no i jestem po pierwowzorze - mnie Coen`owska wersja bardziej się podoba - jest krótsza, zmieniają się pory dnia i nocy! (istotne to jednak heh), no i mimo uwielbienia dla Johna - Jeff lepiej to zrobił (chociaż miał uraz drugiego oka heh). Mattie Rose u braci także lepsza. O muzyce scenografii etc nie wspominam - inne epoki.
Pozdrawiam.