PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506212}

Prawdziwe męstwo

True Grit
2010
7,2 78 tys. ocen
7,2 10 1 78037
7,4 63 krytyków
Prawdziwe męstwo
powrót do forum filmu Prawdziwe męstwo

nie mam pojecia co to ma do Oskarów. Nie polecam nikomu! Westerny tylko z XX wieku!

schiz

no ty na żaden temat nie masz żadnego pojęcia. I najważniejsze. To nie był film dla ciebie tylko dla inteligentnych widzów

ocenił(a) film na 7
schiz

o matko, jak ja kocham jak ktoś przychodzi daje przesycone oceny i ciśnie jaki film był beznajdziejny. No błagam

opoziter

on po prostu nie spełnił się w życiu i tu się wyżywa. Taki przejaw kompleksów i głupoty

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
schiz

1. odbij od czyjejkolwiek matki. Człowieku ogarnij się, bo litość budzisz, a mi szkoda energi, żeby pisać ci rozbudowane cięte riposty.
2. przescyona? no jak chcesz to ci to wyjaśnie, bo uważam, że durnotą jest dawanie oceny 1/10, bez uzasadnienia, albo poprostu dla zasady " eee chujowy film to jebne 1". zgadzam się z słowami Kolegi wyżej.

jak do mnie film nie trafia, to mimo tego, że uważam, że był do tyłka, to jednak mogę docenić np. role jakiegos aktora, a chyba nie powiesz mi ,że każdy w tym filmie zagrał słabo.

opoziter

szkoda pisania na tego prostaka. On i tak nic nie zrozumie

ocenił(a) film na 7
schiz

uuu kolego widzę, że podłapałeś słówko, dobrze dobrze! nie jestem aż tak ambitny, żeby musieć szukać wszystkich twoich gównianych wypowiedzi, wystarczy mi ta jedna. prawdę powiedziawszy, okropnie mnie wali, jaką ocene dałeś, mam potworną beke z " CHUJOWE DAJE 1 HEHEHE". marne prowo mistrzu

opoziter

a nie mówiłem Ci że to imbecyl. Wyczytał gdzieś że film jest beeeee i jak taki osioł powtarza to i broni zaciekle tej opinii
Zwroty typu "poszukaj se " i wiele wiele innych daje nam doskonałe świadectwo i obraz o naszym kochanym schizie