ludzie przejrzyjcie na oczy, Coenowie serwuja wam cieple zalosne flaki z olejem dla uposledzonych a wy sie zachwycacie bo jaka ta stara malutka urocza a jaka bystra i zawzieta, niga please
Jeżeli uważasz , że Coenowie mieli ciebie na myśli tworząc ten film to mnie nic do tego. Upośledzeniem jest raczej odkopywanie postu sprzed paru lat w celu nie wiadomo jakim.
dopiero obejrzalem ten film, czego zreszta zaluje a moja ocena raczej udowadnia jasno ze ich grupa docelowa w przypadku tego "dziela" nie jestem. Taki sam ma cel jak odpowiadanie na to uposledzenie i jak wogole wypowiadanie sie na tym forum - z punktu widzenia wszeswiata zaden. Po prostu odpowiadam na posty osob ktorzy tak samo postrzegaja ten obraz jak ja, niewazne jak dawno go widzieli. Rozumiem ze probujesz cenzurowac wszystko co Ci sie nie podoba ale kiepsko Ci to wychodzi.
Zwrócenie ci uwagi, że dzielisz ludzi na myślących tak jak ty i na upośledzonych nie jest próbą cenzurowania wszystkiego. Wprowadzenie przez ciebie podziału na myślących tak jak ty oraz innych upośledzonych, również nie jest cenzurowniem tylko bezmyślnością
gdybys myslal to zrozumialbys iz mowie ze to Coenowie trakuja widza jak uposledzonego. To ze Ci sie film podoba czy nie nie czyni z Ciebie osoby uposledzonej.
*pomyslal - errata, ale Ty tylko zalozyles koles mowi ze to film dla uposledzonych a mnie sie podobal bo dalem 8 wiec nazwal mnie uposledzonym, nic bardziej mylnego, nie znam Cie wiec jak moge oceniac, ocenilem film tylko i wylacznie
"gdybys myslal to zrozumialbys iz" twoja fałszywa insynuacja tego, co robią Coenowie ukazuje za kogo masz tych, którym film się podoba.
nie co robia tylko co zrobili w tym konkretnym przypadku, "to nie jest kraj..." ocenilem na 8. typowe rozumowanie ktore mnie nie dziwi, mowie ze jezdzis kiepskim autem wiec Cie obrazam bo przeciez Twoj samochod to Ty, nieprawdaz, pozdrawiam, dorosnij facet
"gdybys myslal to zrozumialbys iz" jesteśmy na forum konkretnego filmu i piszę o tym co Coenowie robią w tym konkretnym przypadku. To ,że mówisz, iż jeżdżę kiepskim autem nie obraża mnie, tylko ukazuje to, że nie znasz się na samochodach, "nieprawdaz, pozdrawiam, dorosnij facet".