PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720269}
5,8 1,0 tys. ocen
5,8 10 1 1041
Predator: Dark Ages
powrót do forum filmu Predator: Dark Ages

Powinny być wysoko budżetowe i kinowe a nie tylko produkowane przez fanów.

ocenił(a) film na 7
Andrzejek2001

Po co? żeby potem ludzie pisali, że zżynane z oryginału?

IronManMK42

gdyby były kinowe miały by większe budżety i byłyby lepiej zrobione...

ocenił(a) film na 7
Andrzejek2001

Wiem. Chodzi mi o to, że była tam masa nawiązań do jedynki. Nie rozumiem dlaczego nikt nie wymyśli czegoś innego. Te same gadki, sytuacje itp.

ocenił(a) film na 5
IronManMK42

Choćby to, że jeden z Predatorów ląduje na innej planecie i walczy z inną rasą, a nie ciągle ludzie, którzy delikatnie mówiąc nie są jakimś wyzwaniem, z Alienem też lipa - jedna legenda walczy z drugą. To już wolałbym choćby "Szaraków", a najlepiej kompletnie nową obcą rasę, a jak już na siłę ma być z ludźmi to niech to będzie w klimacie Fallout, Stalker albo jakieś zimno jak w The Thing. Opcji jest od groma, tylko hollywoodzcy giganci niechętnie wykładają kasę na coś nowego, bo schematy ZAWSZE się sprzedają. Wystarczy je tylko ubrać w nowe "ciuchy" i ten odgrzewany kotlet kupujemy po raz n-ty. Pozdrawiam i lecę coś obejrzeć.

ocenił(a) film na 9
Pyrogenus

MUSZĄ być ludzie w filmie, bo widz nie zidentyfikuje się z innym gatunkiem. W dodatku ciężko w takim wypadku o dialogi, bo albo mamy sytuację jak ze Star Treka gdzie wszystkie obce rasy nawijają po angielsku, albo trzeba byłoby zastosować napisy, a druga największa na świecie widownia - USA - nie znosi czytać subów.

ocenił(a) film na 6
Pyrogenus

Jak dla mnie mogliby usunąć oklepany wątek z kobietami. Jak jest główny bohater, to zawsze pojawia się jakaś baba i tylko przynudza.