PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 166317
7,3 46 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

Za zaje...tą ekipę komandosów w dodatku pod dowództwem Arniego, za zdjęcia i efekty, za dżunglę i późniejsze jej wykoszenie ;), za napięcie i wreszcie za najmocniejsze według mnie punkty filmu - MUZYKĘ i postać Predatora. To wszystko stworzyło niesamowity klimat. Oglądałem ten film wiele razy, dialogi znam na pamięć, mimo to wracam do tego filmu i zawsze wracał będę. Jeśli ktoś oglądał to pierwszy raz jako dzieciak, tak jak ja, na pewno jest sentyment. I właśnie ten sentyment tez wliczam do oceny, bo film to według mnie nie tylko gra aktorska, montaż, zdjęcia itd., ale przede wszystkim emocje jakie wzbudza u widza. Nie wyobrażam sobie żeby jakiś fan kina akcji/Sci-Fi dał tej perełce mniej niż 9. \m/

feler666

Też oglądałam ten film jako dziecko i darze go sentymentem.. Mimo, ze nie jestem fanka Arniego;)
"Za zaje...tą ekipę komandosów w dodatku pod dowództwem Arniego, za zdjęcia i efekty, za dżunglę i późniejsze jej wykoszenie ;)"- zajebisty cytat :) pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
feler666

zgadzam się w 100 % z tobą.Film zajebisty ;)

ocenił(a) film na 10
feler666

ten film jest wart wszystkich obelg i zachwytów nad nim... im więcej się będzie mówiło o predatorach tym dłużej Predator zostanie w pamięci.. bo co jak co, ale ile filmów z tymi potworami by nie zrobili na czele bezapelacyjnie do samego końca stać będzie PREDATOR 1 ! ! ! ! ! ! !