Mam nadzieję że powstanie Predator 3 ale tym razem z Arnim;)bo 2 była troszkę kiepska wg mnie;)Podobno powstały dwa scenariusze dwóch różnych reżyserów.Pytanie tylko czy Arnie się zgodzi;)
no jasne że z arnim, jeszcze może z Kevin Peter Hallem ?? Zostawcie już arniego w spokoju, chłopaczyna już się wystarczająco nagrał, niech odpocznie na stare lata
Masz racje niech odpocznie bo na pewno zasłużył na to ale chętnie obejrzałbym Arniego jeszcze w jakiejś roli:)Pozdrawiam;)
Mogliby go zrobić komputerowo, ale by zabulili tyle że by splajtowali na wieki, oczywiście jeśli arnold byłby postacią pierwszoplanową :D
Chyba jednak powstanie 3 część i to z Arnim;]Podobno po zakończeniu kariery Gubernatora Schwarzenegger ma zamiar powrócić do aktorstwa.Poza tym po wstępnej rozmowie reżysera Johna Davisa z aktorem ten zgodził się wystąpić w kolejnej części filmu pod warunkiem,że scenariusz będzie wgniatał widza w fotel.Davis powiedział w jednym z wywiadów;
-"Cóż, gubernator [Schwarzenegger] wspomniał mi, że kiedy skończy kadencję, i jeżeli nie wystartuje w wyborach do Senatu, to chciałby zrobić jeszcze jeden, dwa filmy. No nie wiem, myślę że, moglibyśmy wznowić serię z Predatorem....."
Podobno Davis ma już gotowe dwa scenariusze filmu.Czeka tylko na Arnolda.
Zapowiada się ciekawie.Pożyjemy zobaczymy;]
ja jednak wciąż wątpię w występ arnolda, no pomyślcie, kogo on miałby zagrać w tym filmie, ?? Umięśnionego Komandosa ??
Podobno Arnold ma się wcielić w Majora Alana 'Dutch' Schaeffera i po raz kolejny walczyć z Łowcą;)Jednak nie widzę Gubernatora w tej roli.No cóż wiek robi swoje.Z drugiej jednak strony tylko On do tego pasuje.No bo kto mógłby zastąpić Arniego????
ja bym nawet tutaj widział The Rocka, czyli Dwayne Johnson, jest wysoki, wyższy od Arniego, ma 194 cm, jest dobrze zbudowany, słabiej od arniego, ale chudeuszem to on nie jest, i ogólnie według mnie jest dobrym aktorem, wdziałem prawie wszystkie filmy z jego udziałem i jestem pod wrażeniem ;)