PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165993
7,3 58 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

Predator 3

użytkownik usunięty

Mam nadzieję że powstanie Predator 3 ale tym razem z Arnim;)bo 2 była troszkę kiepska wg mnie;)Podobno powstały dwa scenariusze dwóch różnych reżyserów.Pytanie tylko czy Arnie się zgodzi;)

ocenił(a) film na 9

no jasne że z arnim, jeszcze może z Kevin Peter Hallem ?? Zostawcie już arniego w spokoju, chłopaczyna już się wystarczająco nagrał, niech odpocznie na stare lata

użytkownik usunięty
Vampire19

Masz racje niech odpocznie bo na pewno zasłużył na to ale chętnie obejrzałbym Arniego jeszcze w jakiejś roli:)Pozdrawiam;)

ocenił(a) film na 9

Mogliby go zrobić komputerowo, ale by zabulili tyle że by splajtowali na wieki, oczywiście jeśli arnold byłby postacią pierwszoplanową :D

użytkownik usunięty
Vampire19

Chyba jednak powstanie 3 część i to z Arnim;]Podobno po zakończeniu kariery Gubernatora Schwarzenegger ma zamiar powrócić do aktorstwa.Poza tym po wstępnej rozmowie reżysera Johna Davisa z aktorem ten zgodził się wystąpić w kolejnej części filmu pod warunkiem,że scenariusz będzie wgniatał widza w fotel.Davis powiedział w jednym z wywiadów;
-"Cóż, gubernator [Schwarzenegger] wspomniał mi, że kiedy skończy kadencję, i jeżeli nie wystartuje w wyborach do Senatu, to chciałby zrobić jeszcze jeden, dwa filmy. No nie wiem, myślę że, moglibyśmy wznowić serię z Predatorem....."
Podobno Davis ma już gotowe dwa scenariusze filmu.Czeka tylko na Arnolda.
Zapowiada się ciekawie.Pożyjemy zobaczymy;]

ocenił(a) film na 9

ja jednak wciąż wątpię w występ arnolda, no pomyślcie, kogo on miałby zagrać w tym filmie, ?? Umięśnionego Komandosa ??

użytkownik usunięty
Vampire19

Podobno Arnold ma się wcielić w Majora Alana 'Dutch' Schaeffera i po raz kolejny walczyć z Łowcą;)Jednak nie widzę Gubernatora w tej roli.No cóż wiek robi swoje.Z drugiej jednak strony tylko On do tego pasuje.No bo kto mógłby zastąpić Arniego????

ocenił(a) film na 9

ja bym nawet tutaj widział The Rocka, czyli Dwayne Johnson, jest wysoki, wyższy od Arniego, ma 194 cm, jest dobrze zbudowany, słabiej od arniego, ale chudeuszem to on nie jest, i ogólnie według mnie jest dobrym aktorem, wdziałem prawie wszystkie filmy z jego udziałem i jestem pod wrażeniem ;)

użytkownik usunięty
Vampire19

Powiem Ci że masz w 100% racje.Jeżeli ktoś miałby zagrać w kontynuacji to właśnie On.Zresztą w Doomie zagrał rewelacyjnie.Typowy twardziel bez skrupułów.Również darze go sympatią;)Myślę,że stworzyłby ciekawą postać.