PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 166317
7,3 46 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

Rola Van Dama

ocenił(a) film na 8

Siema wszystkim może wy pomożecie.
Kiedyś czytałem wywiad Jean Cloda Van Dama troche stary bo z czsów predatora i pytany byl czy kiedy kolwiek pracowal z Arnoldem a on odpowiedział ze dał mu mała rulke w filmie Predator może wiedzie o co chodzi.
Ja tam nie przypominam zeby Van Dame tam grał a może jako wypatroszone zwłoki bo nic innego nie przychodzi mi do głowy.

ocenił(a) film na 9
helsinger

Rola Van Dama nie ma na liście aktorów grających w filmie Predator.Na wszelki wypadek sprawdziłem kilka stron poświęconym Predatorowi.Może dostał role w scenie która została wycięta.

ocenił(a) film na 10
helsinger

Van Damme grał tą postać preda w kamuflażu. jednak odszedł po kilku dniach zdjęć gdy dowiedział się że ma grać "efekt specjalny".

ocenił(a) film na 8
Ricz_Forrester

No dzięki to wiele wyjasnia.Nurtowało mnie to cały czas i czasami nie dawało spokoju myslałem że to jaks zwała a nikt nie chciał wierzyć.

ocenił(a) film na 9
helsinger

Van damme, o ile wiem miał zagrać całą rolę predatora(pierwszy projekt stroju), ale dowiedział się, że jego nazwisko nie znajdzie się w czołówce i dlatego zrezygnował, lub tak jak napisał Ricz, że tylko ten czerwony strój, ale nie jestem pewien.

http://www.youtube.com/watch?v=sWXcC05-peg

ocenił(a) film na 8
Vampire19

Dobrze wiedizieć że nie tylko mi był znajomy temat.

ocenił(a) film na 10
helsinger

Z małych epizodów Van Damme grał w filmie o tańcu Breakin`

ocenił(a) film na 8
kamil_zawada1984

Ja z kolei czytałem że Van Dame grał jakieś epizody w Rambo II. O Predatorze też słyszałem. Jedno co pewne jednak to jego drobny udział w Bohaterze ostatniej akcji i Śnie o potędze ( prod. franc.)