PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 166317
7,3 46 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

odswierzyłem Predatora i powiem jedno, znowu jest Ok-pomimo upływu tylu lat Film obronił sie, poczytałem tez wypowiedzi ponizej -zawszonych, pryszczatych gimbusów, których jedyna trescia zycia jest Trolowanie,panowie nie tedy droga, trzeba byc chyba niepełnosprytnym by oceniac
Predatora przez pryzmat dzisiejszych produkcji, to nigdy nie wychodzi. Jezeli komus ten film nie pasuje, niech nie ogląda i niech nie ocenia-proste.No bo jakie oceny moga dac ludzie, którzy w czasie jego kinowej premiery sie dopiero rodzili i szczytem do którego porównuja wszystkie filmy jest dla nich Avatar.
Trzeba było obejrzec Predatora w kinie (87 czy 88 sam juz nawet nie pamietam) i przypomniec sobie jakie wtedy były filmy akcji - wtedy macie pełne prawo by Go oceniac.

ocenił(a) film na 10
louis2014

Po raz pierwszy obejrzałem "Predatora" w czeskiej TV (mieszkam niedaleko granicy), w wieku młodzieńczym :) Pozostawił na mnie niezatarte wrażenia. Ten film ma w sobie TO COŚ. Mimo wielu już lat, dzieło McTiernana nie zestarzało się. W dalszym ciągu świetnie się je ogląda. Szkoda tylko, że kontynuacje - z "Alienem" w tle - nie były już tak udane.

JKM_3

popieram w 100%