Moja scena nr.1 to jak predzio wychodzi z wody i nie widzi ubłoconego Arnolda schowanego w korzeniach
Mistrzowskie kino z przyzwoitą grą Arn`a. Scen jest sporo..np:
- lubie ten kawalek gdy ginie Blain. Podbiega Mac, wlacza kosiarke, potem reszta przylacza sie do wycinki drzew. Minigun kreci sie bez ammo. Rzeznia:).
- scena gdy Mac mowi ze wystrzelil do tego czegos z bliska caly magazynek: "full-pack i nic"
- "you`re one ugly motherfucker"!
- Dialog Ponczo-Billy
P:"Billy ty cos wiesz, co to jest?
B:"Boje sie Poncho".
P:"Gówno prawda. Ty nie boisz sie nikogo"
B:"Cos tam na nas czeka..... ale to nie jest czlowiek...... Wszyscy zginiemy.
to jest miazga centraL:D
(szkoda ze do takiego stopnia okroili konfrontacje Billiego z Predatorem)
pozdrawiam
"
- Dialog Ponczo-Billy
P:"Billy ty cos wiesz, co to jest?
B:"Boje sie Poncho".
P:"Gówno prawda. Ty nie boisz sie nikogo"
B:"Cos tam na nas czeka..... ale to nie jest czlowiek...... Wszyscy zginiemy.
to jest miazga centraL:D
(szkoda ze do takiego stopnia okroili konfrontacje Billiego z Predatorem) "
Zgadzam się, Billy był kozak, miał coś tajemniczego też w sobie, szkoda że tak okroili, ale z drugiej strony to jest właśnie klasa :) Widz sam sobie musi wyobrazić tą scenkę. No i właśnie jak Billy - mega kozak - się boi i dodatkowo jak powiedział, że wszyscy zginą, to aż mi ciary przeszły ;] Za każdym razem zresztą tak mam. Film to absolutny klasyk.
pzdr
Akcja z tym,jak Arni przelatuję na linie między drzewami i chwyta się ich ubłocony cały,a Predzio go w ogóle nie widzi.
Scena końcowa jak Arni się go pyta:Who are you,pred powtarza dokładnie to samo,po czym śmieję się mu w twarz,bo ten zaraz wysadzi pół dżungli :)
Akcja kiedy Pred zdejmuję maskę i walczy z Arnim na gołe pięści.
Scena kiedy zostaje uruchomiona kosiarka i tak kołuję się bez amunicji.
Arni się pyta: Do czego tak właściwie wyładowaliśmy 3/4 magazynków,po czym kompan trzymający kosiarę odpowiada:Nie wiem :D
Albo jak się przyczaili na preda,robiąc mu pułapkę z sieci.
Akcja kiedy predator trzyma w ręku zabitego skorpiona i po chwili widzi jak z czerwieni robi się coraz ciemniejszy,wiedząc przy tym,że umarł ^^
Jest tych akcji dużo,toż to istny kult się zrobił :D