6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Dawno nie było w kinie tak dobrego akcyjniaka science-fiction. Dużo emocji, świetna muzyka, jakby żywcem wyjęta z pierwszego "Predatora", świetna obsada (Brody wypadł bardzo przekonująco), no i ta stylizacja na filmy z lat 80-tych. Dzieło nie mniej klimatyczne niż film ze Schwarzeneggerem, bawiłem się przednio i zachęcam do wybrania się do kina. Zdecydowanie warto.

ocenił(a) film na 6
Mieloneq

Czekałem na ten film jak my wszyscy i nie wierzyłem we wcześniejsze komentarze zwłaszcza te negatywne,przede wszystkim w takie bo jestem również fanem piły i wiem jak matoły i nie tylko które nie lubią a oceniają a tym bardziej opisują filmy z góry skazane dla nich na porażkę bo to niby kontynuacja bądź inne widzimisię.Ale nie stenty film bez nadziej ny,gdzieś wyczytałem ze początek fajny a końcówka do dupy,w mojej ocenie to odwrotnie tam więcej sie dzieje po przez zwroty akcji ale minimo wszystko i tak złe.Dlaczego 15 latki,o toż dlatego ze te predatory są tak beznadziejne ze aż rzygać sie chce i chyba trzeba być dzieckiem zęby sie nimi podniecać,dobrze ze pod koniec pokazują starego dobrego drapieżce bo przez cały film to jakaś nowa rasa ze śmiesznymi maskami(osłonami) w jakieś ala trupia czaszka .Gra brodiago bez komentarza nie sprawdził sie i tyle(z całym szacunkiem za inne filmy), pewnie dla tego ze każdy porównuje go z Arnoldem ale to aż odruchowe bo ta końcówka jak sie błotem posmarował zwala z nóg.Nie komentuje tych ala psów i ptaka to nowość wiec niech będzie ala walka z japońcem to porażka może jestem okrutny ale spodziewałem sie jak my wszyscy petardy a kontynuacja serii jak zwykle porównując wszystkie możliwe a zwłaszcza przy tej nie ma szans co jest troszeczkę dziwne bo chowa sie przy filmie z przed 20 lat.

full81_2

Film bardzo świetny nie był pewnie dlatego że każdy chciał by żeby wyglądał inaczej xD Ale moim zdaniem i tak film całkiem całkiem

full81_2

Przebrnięcie przez gąszcz błędów ortograficznych i w sumie brak interpunkcji było męką przy czytaniu tego posta :P Pominąwszy fakt, że nic mądrego nie napisałeś ;)

ocenił(a) film na 8
Mieloneq

Ja tam w ogóle nie wiem o co mu chodzi. Tu coś o pile, potem płynne przejście do Predatorów i się pogubiłem, czy to jeszcze o pile, czy już o Predatorach.

Nezumi

Jemu w tym poście chodziło najbardziej chyba o powiedzeniu że film jest po prostu do ......

ocenił(a) film na 6
adrianek055

Możecie sie czepiać tego jak i co napisałem,ale to nie zmienia faktu ze mam racje co do tego ze film jest porażka i nie mogę uwierzyć w to ze nie którzy wypisują jaki on niby spektakularny,chyba mam racje to małolaci daja dobre opinie typu 10/10,ludzie kochani.

full81_2

Patrząc na Twoje wypowiedzi wnioskuję, że to Ty masz mniej niż 15 lat. A film docenią tylko ci, którzy znają Predatora od lat i którzy stęsknili się za jego obecnością w dobrych filmach.

ocenił(a) film na 3
Mieloneq

12 latek sie rozpisal. Znawca filmowy...

shamar

No nie, ty lepszy!

ocenił(a) film na 3
0wner2

no raczej.

ocenił(a) film na 3
Mieloneq

Nie dziwota, że antypiracki gimbus zachwyca się takim crapem.