6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Najgorszy z Predatorów jaki dotychczas wyszedł!!!! Szkoda kasy na kino !!!! Po 1. zero efektów 2. Predatorzy pokazani "3 razy" na cały film 3. Gościu co zdobył maskę Predatora i mógł byc przez to niewidzialny !!! Jak wiadomo predator swój kamuflaż uruchamiał z urządzenia na ręce !!!! 4. Niektóre watki nieudolnie zerżnięte z z Predatora 1(np. gościu z wielką giwerą i predator obserwujący ich z drzewa i uczący się mowy ludzi) 5. za niedługo to Predatorzy będą mieli takie dupne szczęki że będą musieli je wozić na taczkach !!!! 6. Gościu ze scyzorykiem porywa się na predatora !!!! hahaha !!!! 7. Predatorzy polujący na Predatorów - no nic lepszego juz nie mogli wymyślić - żenada !!!!!

ocenił(a) film na 9
woocash_Worhol

Cała twoja wypowiedź jest gówno warta. Dlaczego? Proszę bardzo:

"1. zero efektów"
Kamuflaż predatora = efekt

"2. Predatorzy pokazani "3 razy" na cały film"

W jedynce był pokazywany jeszcze rzadziej. No tak ale to nie genialny AvP. Jaki pokemon

"3. Gościu co zdobył maskę Predatora i mógł byc przez to niewidzialny !!! Jak wiadomo predator swój kamuflaż uruchamiał z urządzenia na ręce"

Tak, też czytałem manuala do cloaking device'a. Pokemon

4. "Niektóre watki nieudolnie zerżnięte z z Predatora 1(np. gościu z wielką giwerą i predator obserwujący ich z drzewa i uczący się mowy ludzi) "

Też wolę udolne zżynanie. Pokemon

5. "za niedługo to Predatorzy będą mieli takie dupne szczęki że będą musieli je wozić na taczkach !!!! "

To inna rasa pokemonie

6. "Gościu ze scyzorykiem porywa się na predatora !!!! hahaha !!!! "

Świetna scena oddająca charakter Stansa.

7. "Predatorzy polujący na Predatorów - no nic lepszego juz nie mogli wymyślić - żenada !!!!!
zgłoś"

Świetny motyw. Nie tylko ludzie walczą o granicę, ropę czy inne abstrakcje. Nie wszystkie Predatory tolerują kodeks.

Wracaj do AvP i innych Transformerów

sqrwysyn

Zajebista odpowiedź, sqrwysyn. Gówno z niej wynika. Jest równie pusta jak twórcy tematu. Rozpisać byś się chociaż mógł.

ocenił(a) film na 4
sqrwysyn

1. Jak kamuflaż jest dla ciebie EFEKTEM to obejrzyj sobie Predatora z 1987 jest tam ten sam efekt !!!! WOW !!!!!

2. No i co z tego że w jedynce był pokazywany rzadziej ale cały film był 100 razy lepszy, miał swój klimat, charakter noo i EFEKTY (kamuflaż)

3. Z maska miałeś racje , no ale i tak ten motyw z maska jest porostu śmieszny!!!!

4. Jak to jest dla ciebie udane zerżniecie to ci gratuluje twojego gustu !!!!

5. No inna rasa rozpoznawani po wielkości szczęki i długości włosów !!!!!!

6. noooo ale scenarzysta mógł mu dać ołówek albo ekierkę !!!! byłby lepszy charakter tej sceny !!!! buahahahaha

7. Abstrakcja to był ten cały film !!!!

P.S. A motyw gdzie Rosjanin zabija predatora dwoma granatami i rozwala połowe statku , a w końcowej scenie 15 granatów ledwo drasnęło predatora ze SZCZENĄ !!!! Ale wiadomo INNA RASA !!!!!!!!!

Idź sobie lepiej oglądnij, Harrego Pottera albo Władce pierścieni w tych filmach też w paru momętach stają sie niewidzialni !!! Te "EFEKTY " powinny ci sie spodobać BURAKU !!!!!

ocenił(a) film na 9
woocash_Worhol

I kolejne zaprzeczenia, brak logiki typowy dla gimnazjalisty. Piszesz, że w Predators było zero, czyli, że nie było efektów. Teraz przyznajesz, że był efekt, nawet dodałeś kilka innych. Musisz być kobietą, choć nie, dzisiejsze metroseksualne chłopaczki mają większe problemy z logiką.
Pierwszy Predator był dla ciebie sto razy lepszy, bo rzadziej pokazywali predatora, a nowemu zarzucasz, że za mało było scen z predatorem. Hmm brak logiki? Ależ skąd...
To była ironia, chciałem się dowiedzieć czym jest udane, a czym nieudane zerżnięcie. Wow, teraz widzę, że T2 zerżną z pierwszego Predatora... super.
Tak, strasznie to dziwne, że inna rasa może być rozpoznawana po wielkości szczęk. Choć jeszcze głupsze może się wydawać rozpoznawanie po kolorze skóry, skośnych oczach czy rodzaju włosów... dziwne i strasznie nieprawdopodobne.
Jakby miał ołówek to byś płakał, że zgapili od Mrocznego Rycerza.
Motyw z eksplozją - w zamkniętym pomieszczeniu energia rozsadziła statek i predator zginął, zwłaszcza, że było powiedziane, że źródło zasilania działa - paliwo?

Władca Pierścieni to dobry film. Cieszę się, że ci się nie podobał bo to nie jest film dla takich pokemonów. Również nie obrażaj młodszych widzów, którym podoba się Harry Potter, bo tego filmu również nie zrozumiesz. Ale nie martw się na pewno nakręcą dla ciebie piłę 64 :)

Aha, podpisujesz, że film jest na 3/10, a oceniasz na 1/10... matematyka, eh współczuję, że czeka cię na maturze. Ale spoko, może wielki Roman powróci i pozwoli ci zdawać z religii pokemonów.

ocenił(a) film na 4
sqrwysyn

1. co do efektu z kamuflażem to buł SARKAZM ale pewnie nie wiesz co to znaczy wiec sobie zobacz w WIKIPEDII !!!

2. co do pokazywania predatora to chodziło mi o to że był porostu lepszy i tyle

3. nie ma czegoś takiego jak udane zerżniecie, film powinien być oryginalny !!!!

4. Co do ołówka to tez był SARKAZM no ale wiadomo nie wiesz co to jest, to juz ustaliliśmy.

5. A co do metro seksualności to ty sobie zobacz lepiej co znaczy " sqrwysyn " w słowniku bo widocznie masz jakies problemy z dzieciństwa

6. co do władcy pierścieni to nie napisałem że mi sie nie podobał , to znowu był sarkazm !!!!! nooo ale wiadomo wikipedia sie kłania !!!!!!

7. co do oceny to nie mowie że był całkiem CH***wy, lubie predatorów i sam fakt że mogę zobaczyć to już jest pozytywna ocena ale sam film był beznadziejny !!!!!!

8. i nie przekręcaj moich wypowiedzi bo przypominasz mi Kurskiego z PISu a on miał większy nos niż Pinokio !!!!!

ocenił(a) film na 9
woocash_Worhol

A, rozumiem. To był sarkazm, aha i wszystko jasne. Nie można nakręcić dobrego filmu jeśli efekty specjalne nie przekraczają w nim 75% czasu. Przecież to takie oczywiste... pokemon
Ty sam nie wiesz o co ci chodziło. Raz, że mało scen, raz, że za dużo, raz, że to dobrze, raz, że źle... zdecyduj się dziewczynko.
Ta, film powinien być oryginalny. Czyli T2 był kijowy bo i były terminatory i był minigun z predatora... beznadzieja.
A, widzisz zostałeś zmiażdżony swoją własną bronią. Z mojej strony też był sarkazm;] pokemon
Ja mam dużo problemów z dzieciństwa, ale widzę, że jednak lubisz żeliki i perfumki ;)
A, to że Władca był wg ciebie filmem słabym to był sarkazm bo to był dobry film? Za dużo słuchasz Rutowicz... pokemon
Nie przekręcam twoich wypowiedzi, tylko wytykam ci braki w logice, a że w całej wypowiedzi masz problem z tą dziedziną to już inna sprawa...
Lepiej zostań przy pokemonach.