PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=509652}
6,1 61 tys. ocen
6,1 10 1 61362
5,1 30 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

To pewnie dlatego że Sylvester zabrał wszystkich kilerów na plan swojego Expendables, więc Rodgriguez musiał zwerbować plankton.

Kurcze. Cenie tego aktora ale bez przesady.

Gdzie tacy aktorzy jak Butler, Woringhton czy Stathman.

patryks83

Właśnie przed chwilą o tym przeczytałem na jednej stronie i też jestem zadziwiony...Ten aktor nie pasuje mi do takiej roli,no bez jaj...

ocenił(a) film na 5
Skaffim

no nie, tylko nie on :P On się raczej nie nada to takiej roli, ja bym tu widział The rocka, dobrze zbudowany, wysoki pogromca predatorów :P

ocenił(a) film na 6
Vampire19

Adrien Brody jest dobrym aktorem ale według mnie nie pasuje do tej roli.
Nie koniecznie musi to być jakiś kart jak stary dobry Arni ale ktoś kto potrafi zgrać twardego skurwysyna który potrafi sobie poradzić w każdej sytuacji nawet na planecie Predatorów.
Brody grał już ''bohatera'' w King Kongu i nie przekonał mnie do tej roli w ogóle był jakiś taki ciamajdowaty
Po prostu nie wyobrażam go sobie jako przywódce grupy ludzi na planecie Predatorów i obawiam się że może z tego powstać coś w rodzaju AvP czyli wielkie nieporozumienie

ocenił(a) film na 5
patryks83

A ja wam mówię, że koleś pasuje. W King Kongu mi się spodobał, może być. I zobaczycie, że tak go "wyrobią" w tym filmie, że będziecie pod wrażeniem ;)

ocenił(a) film na 6
Mruck

Po zwiastunie już będziemy wiedzieli, czy Brody da radę. Na pierwszy rzut oka to on za cholerę nie pasuje do takiego filmu, no ale może wszystkich nas zaskoczy.