6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

nie rozumiem wrogów tego filmu ..... niech mi ktoś opisze na co wy liczyliście... bo ja juz nie wiem....!

ocenił(a) film na 6
gudmadafaka

Jestem za

ZapS

i ja!
po Alien vs Predator mam traumę, czego dałam swiadectwo już w 3 postach na tym forum.
jak wiele filmów przygodowych i sf ma nieścisłości jednak nie są one tak rażace bo trzyma klimat i ma przynajmniej jakąś fabułe.
Ide o zakład, że jeśli w dzisiejszych czasach Predator 1 z Arnim zostałby wypuszczony to ludzie nie zostawiliby na nim suchej nitki! przecież Arnie sam jeden wykończył Predatora. choc towarzyszyło mu kilku super twardzieli i jedna ładna pani!
a nie wiedział że np Predzio ma podczerwień w okularach i super mega wypaśny laser w spluwie! i dał mu radę!
dajcie spokój, klimat jest? - jak dla mnie jest. Jest fabuła? - jest. Akcja też, romans również:)
gitara gra:))

waleczny_kurczak_III

Co do pierwszej części Predatora to nie mogę się z tobą zgodzić. Było to typowe kino akcji i może film nie byłby tak ciepło przyjęte jak kiedyś ale na pewno był bardziej logiczny niż Predators. Arnie faktycznie nie miał pojęcia o tym, że ma podczerwień ale dowiedział się przypadkiem, że go nie widzi jak jest umazany błockiem. O laserowej broni też nie wiedział ale wiedział, że przeciwnik posiada broń która potrafi wypatroszyć bebechy człowieka więc też chyba głupi nie był i mógł się domyślić, że nie będzie łatwo.

A co do filmu to akurat nie był najgorszy. Było parę momentów, które mnie irytowały typu: nie widzieli księżyców na niebie, albo Brody w roli twardziela ale nie spodziewałem się jakiejś skomplikowanej fabuły i dostałem kawał porządnego kina akcji.

Moja ocena 6.5/10

gudmadafaka

Oni sami nie wiedzą czego chcą. Ja wiedziałem i to dostałem. Film jest świetny, godna kontynuacja Predka.