6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Brody -aut

użytkownik usunięty

Mamy przedstawiciela azjatów, pana "jakuzę -ok,
mamy przedstawiciela słowian -rusek-ok, jest jakiś
czarny - chyba Afryka, oczywiście jest latynos -pamiętamy
go z "Od świtu do zmierzchu", jest afroamerykanin, pan Morfeusz
no i jest przedstawiciel rysów bliskowschodnich pan
notabene żyd Adrien - nikt nie powie, że jest złym aktorem,
ale wątły, chudy, mizerny, w naturze, rzeczywistości taka
mizerota nigdy nie jest liderem, co najwyżej może w michę zarobić
i tyle a tu super twardziel i pogromca predziów, no
litości -czasami ten idiotyzm holllyyywodki ,no jest powalający.

Ahaha,łączysz inne role Adriena z tym filmem? ahaha,czyli w Predators on jest dla ciebie chłopem z pianisty?,Adrien w Predators jest najemnikiem,nie trzeba być super napakowanym by być dobrym w swoim zawodzie.Brawo za ten post.

Adorianu

Dokładnie człowiek nie musi być napakowany żeby być silnym... -_- zresztą w filmie widać, że bez użycia broni nie miałby żadnym szans z predatorem tak samo jak Arnii

brawo za absolutną ignorancję, raz za to, że sierra leone leży "chyba w afryce", dwa za całkowitą nieznajomość realiów zawodu najemnika i wypowiadanie się na ten temat niczym autorytet. powtórzę jeszcze raz: ludzie z branży wyglądają bardzo podobnie do brodyego. polecam np hunting chris ryan lub szkołę przetrwania z bearem grylsem. obydwaj panowie są ex sas, najwyższa półka sf, a raczej na pakerów nie wyglądają, tymczasem są chodzącymi maszynami do zabijania o posturze brodyego.

djedrys

Dokładnie, Szpilman naparza Preda- toż to śmiech panowie, śmiech. Szkoda że Tomka Karolaka mu do pary nie dali, byłoby weselej.

MilesQuaritch

Śmiech to to co napisałeś.

Adorianu

Popieram. Brody zagrał świetnie.

0wner2

Ja nie oglądałem pianisty,wiec nie mam problemu co do aktora jak większośc na tym forum.Brody zagrał wiarygodnie,nie trzeba być napakowanym żeby pokonać predatora,co pokazał też pan z yakuzy.Liczą się umiejętności,taktyka,a nie same mięśnie.Pudzian jest napakowany a w mma dostaje baty...