6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61654
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Budżet filmu?

ocenił(a) film na 7

Wie ktoś może jaki budżet ma mieć "Predators"? Ciekaw jestem niezmiernie. Mam nadzieję, że przynajmniej z 60 milionów, bo chciałbym żeby w tym filmie było sporo akcji....

ocenił(a) film na 5
Indy85

"Budżet Predators to $45 million więc cudów nie należy się spodziewać. Dlatego widać że będzie klimat pierwszej części "

taką wiadomość napisał użytkownik patryks83, nie wiem na ile to prawda, nie chce mi się potwierdzać :D

ocenił(a) film na 4
Vampire19

Daleko szukać:
http://www.imdb.com/title/tt1424381/business

40 milionów zielonych

ocenił(a) film na 7
STAMiNA

Dzięki za info! 40 milionów to niedużo, ale na przykład taki "Dystrykt 9" kosztował tylko 30 milionów a zrobiony był świetnie (efekty,scenografia itp.) Także trzeba mieć nadzieję :D

ocenił(a) film na 7
Indy85

Niewielki budżet to w przypadku tego filmu bardzo dobra wiadomość.Nie będzie parcia na sukces finansowy-kategoria wiekowa R ...

ocenił(a) film na 6
hellboyjr

z tego co pamiętam pierwszy Predator miał podobny budżet, ...

ocenił(a) film na 7
mieszkoxxx

ale wtedy byl jeden tylko heros tu mamy pianiste morfeusza i maeczete wiec kazdy dostal po 10 baniek czyli sam film kosztowal okolo 10 milionow:D:D::D:D

ocenił(a) film na 8
maglownik

"Straż Nocna" miała budżet 4mln. No ale w Rosji nie tylko wódka jest tania. Wszystko zależy jak się pieniądze wykorzysta.

ocenił(a) film na 5
Indy85

Budżet wynosi jakoś tak 40mln-50mln. Bardzo dobrze, jak się nie ma dużo kasy, to się np o efekty specjalne prosi uboższe firmy. A te będą się bardzo starały, żeby wykazać się na wielkich ekranach (wiecie, większa popularność i te sprawy). Tak zresztą było z Predatorem z 1987. Tam też nie byli znani ludzie od efektów, a na końcu otrzymał nominacje za najlepsze efekty.