6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Szedłem z nadzieją do kina, że może Rodrigues jako producent to jakiś dobry omen dla tej serii. Niestety. Ten film to stek bzdur jak mało który! Ilość idiotyzmów przekracza wszelkie normy! Po cholerę był tam Laurence Fishburne? Po co zabrał ich ze sobą a potem próbował wykurzyć dymem? Na cholerę te rogate stwory? Miały polować na ludzi, czy predatory na nie? Po cholerę niby rząd wysłał tego młodego doktora? Miał niby co zrobić? Ja pierniczę tak głupiego filmu dawno nie widziałem. Chyba od czasu Kod DaVinci. Już wolę Obcy Kontra Predator...

ocenił(a) film na 8
Reiben

Zacznę od pytania z tytułu: Nimród Antal, ale opierał się na wcześniejszym scenariuszu, który chyba wielu ludzi "przerabiało".
Laurence Fishburne był tam po to, żeby zagrać Nolanda, gościa który żyje na planecie polowań od wielu cykli.. zabrał ich ze sobą i chciał udusić żeby zabrać im broń i amunicję. Te rogate stwory to "psy" predatorów, używali ich do nagonki.. tak jak ludzie podczas polowania na króliki.. a akurat w tamtej scenie miały ich osłabić, zabić jednego, żeby Predy mogły zastawić pułapkę. Były na usługach Predatorów. Rząd nie miał tutaj nic do rzeczy.. tak wiem, to nieprawdopodobne.. zawsze jak kosmici wyżynają ludzi to jest wina rządu.. Predatorzy ściągnęli z ziemi najgroźniejszych zabójców, żeby zrobić na nich polowanie. A ten "Doktorek" tylko udawał doktorka, był zabójcą.
Weź obejrzyj jeszcze raz, bo jak na razie to odnoszę wrażenie, że to nie film był głupi, tylko..

ocenił(a) film na 6
Nezumi

Chyba nie ma co doszukiwać się jakiegoś głębokiego sensu w tym filmie.
Jakby Noland chciał, to zabiłby ich od razu (gdyż był niewidoczny dla nich) - wszystkich na raz.

@Reiben, nie mniej jednak uważam że film nie zasługuje na ocenę niczym z filmu "Gulczas, a jak myślisz" (1/10).

ocenił(a) film na 8
Tillig

Grupa uzbrojonych ludzi, mogła by go zabić, zwłaszcza że kamuflaż Predów nie daje stuprocentowej niewidoczności (widać kształt), a tak mógł ich po prostu zaczadzić. Z resztą jedna z jego jaźni chciała im szczerze pomóc, ta druga chciała ich zabić.

użytkownik usunięty
Reiben

No ja też odnosze takie wrażenie jak Nezumi.

Reiben normalnie oglądasz filmy z taką dokładnośćią że ho ho ho.Jaki rząd co ty piszesz???? predy uprowadziły najgrożniejszych zabójców na Ziemi ot co,jaki rząd??? Morfeusz był stuknięty,wec pierw ich zaprowadził,wyjasnił co się dzieje,a potem pewnie jego ''przyjaciel'' uznał że trzeba ich zabić,bo tak to tylko kolejne gęby do wyżywienia.Psy były predów,używane tak jak się u nas używa psów by goniły jakieś zwierzęta. Oceniłeś 1/10???,przez takich jak ty na tej stronie filmy są albo zaniżane albo zawyżane.''już wole Obcy kontra Predator'' hahaha w tym filmie jest więcej głupot niż w tym,brawo dla ciebie,popisałeś się.

ocenił(a) film na 10
Reiben

Zgadzam się w 100%!!!! AvP miażdżył psyche na maxa!!!! Predator to syfffff

ocenił(a) film na 1
Vampire19.

CHCĘ ZROBIĆ CUMSHOTA NA PREDATORA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!