Liczyłem na dzieło, ale się... przeliczyłem.
Największe minusy
1. Lamerskie predatory
a. za małe
b. za słabe
c. odarte z tajemniczości
d. walczą jak pizdy (nawet Brody skopał im dupy - to o czymś świadczy)
e. umierają za szybko
f. praktycznie nie korzystają ze swojego małego arsenału
2. Za mało brutalnych scen , a nazwisko producenta do czegoś zobowiązuje
3. Za mało zwrotów akcji - wszystko jest schematyczne
4. Za mało akcji wogóle
5. Film jest "przegadany" (patrz punt 4)
Całość wygląda tak, jakby Rodriguez nie załapał klimatu serii.
Gdyż iż ponieważ :P Ten oto osobnik loguje się w Polandzie więc wykluczam kino :P, a gdy ten osobnik pisał ten temat, to nie było jeszcze eng sound :P
A może właśnie wróciłem z USA, gdzie zrywałem azbest z dachów, a po przyleceniu do Polski natychmiast pognałem do kompa i włączyłem filmweb i napisałem recenzję i....... no dobra masz mnie sherlocku oglądałem go po rusku. Ale i tak mi ulżyło, bo przez chwilę poczułem się jak w Truman Show.
chyba zostanę detektywem :P
PS: Rosjanie to kompletni idioci, jak można dubbingować każdy film !!!! Matko święta, petronelko :P Przecież to jest zbrodnia, nie po to aktorzy grają swoim głosem i go zdzierają, (krzycząc np ruuuuuuun :P) by potem jakiś grubas z piwem w jednej i z mikrofonem w drugiej łapie bełkotał coś w swojej gwarze, o zgrozo !! :P
Zgadzam się w 100%. Też przez cały film przeklinałem ten cholerny dubbing, ale po prostu nie mogłem się doczekać.
Ostatnim razem tak się nakręciłem na Bękarty Wojny, że nie mogłem się doczekać, aż będzie w kinach. Jedyny plus, że nie dubingowali predatorów ;). Zostanę jednak przy moim zdaniu, bo liczyłem, że Rodriguez + predatory + Brody to musi być coś wielkiego, a było co najwyżej średnio.
no jeden rusek tez grał w tym filmie:D,załatwił jednego predatora i jakiś taki bohaterski był :)
Ja ten film oglądne gdzieś tak w sierpniu, ale o tym że niektóre Predatory będą walczyć jak pizdy to chyba wiedzieliśmy. Przecież większość z nich się dopiero uczy polować.
Racja i to jest w sumie całkiem dobre, jakaś odmienność - predator się uczy a nie od razu wymiata