6,1 62 tys. ocen
6,1 10 1 61676
5,0 24 krytyków
Predators
powrót do forum filmu Predators

Bardzo słaby film, mało akcji a większość akcji filmu opiera się na zwiedzaniu puszczy. Kilka wziętych wątków z innych filmów i nużąca widza fabuła.

ocenił(a) film na 7
soloo123

Tak... zwiedzali "puszczę" i walczyli z żubrami. Chyba jakiś inny film zaliczyłeś. Nie warto chodzić do kina "po pijaku". ;)

ocenił(a) film na 5
sab1970

Spodziewałem się czegoś więcej po produkcji jeszcze z tego roku. A co do 1 części z 1987 roku ten film się nie umywa :)

ocenił(a) film na 7
soloo123

Wiadomo, że nie ma startu do filmu McTiernana, ale to było do przewidzenia, zanim w ogóle powstał. Jednak na tle ostatnich produkcji o Predkach czy ogólnie produkcji s-f, prezentuje się całkiem przyzwoicie. Niestety, dobrych filmów z mojego ulubionego gatunku jest jak na lekarstwo, więc wychodząc z założenia "jak się nie ma co się lubi...", zrobiłem się trochę mniej wymagający.

użytkownik usunięty
sab1970

Kiczowate i bardzo schematyczne kino klasy B. Zero świeżości, dużo kopiowania jedynki, do której ten gniot się nie umywa. Przypuszczam, ze jest lepszy od AVP:Requiem for a dream (xD) ale zdecydowanie bardziej podobał mi się pierwszy AVP, który też był słabawy, ale znowóż nie taki kiczowaty.

HAHAHAHAHHAHAAHH!!!!! Nie no, panie krytyk, teraz to już dojebałeś jak dzik w sosnę! AVP LEPSZYM FILMEM!!! HAHAHAHHAHAHAHAHAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skończ waść, wstydu oszczędź...

0wner2

Ja Predators oceniłem na 4/10 ale AVP jest faktycznie jeszcze gorsze.

ocenił(a) film na 7

Każda opinia jest czysto subiektywna i tyle w temacie.

użytkownik usunięty
sab1970

"HAHAHAHAHHAHAAHH!!!!! Nie no, panie krytyk, teraz to już dojebałeś jak dzik w sosnę! AVP LEPSZYM FILMEM!!!"
Niby czemu? Predators 2/10, AVP 3/10. Nie napisałem, że AVP jest dobrym filmem, ale jeśli chcesz to mogę powiedzieć, że AVP i Predators to słabe filmy, ale ten pierwszy nie jest aż tak denny jak drugi.

Ahahahah

''AVP i Predators to słabe filmy, ale ten pierwszy nie jest aż tak denny jak drugi.'' Hahahah

Brawo koleś,avp to absurd,tyle błędów,nawet predator nie wygląda jak powinien a dajesz temu filmowi lepszą ocene ahaha.Avp to profanacja,Predators daje powrót do korzeni,film jest hołdem dla 1 cz.ten film nie miał nic przebijać,a aktorzy nie mieli zastępować Arniego!!.Do tego dowiedziałem się coś o Bad Blood,błędów i nieporozumień było mało,w przeciwięństwie do Avp,cały film był błędem.Wiec jeśli mam wybierać,hmm avp gdzie 2 kosmitów sobie przerobili,pomieszali, namieszali,czy film gdzie predator wygląda tak jak powinien,i nic nie miesza.To zdecydowanie Predators wychodzi w tym pojedynku o wiele lepiej.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
soloo123

niestety nie zgadzam się z twoją oceną dlatego będziesz musiał zmienić zdanie

ocenił(a) film na 7

Dobre. Dobre. :D