Widziałem tego gniota na pokazie przedpremierowym wczoraj, więc na świeżo jeszcze będąc w szoku, gorąco ODRADZAM marnowanie czasu na tę lipną, amerykańską pseudo produkcję...Film jest tak spartaczony, że aż mi się wierzyć nie chciało, dłużyzna, główny bohater/twardziel dobrany moim zdaniem od czapy, teksty powalają...10-latków chyba, efekty specjalny? ..... Jako fan poprzednich odsłon predatorów i alienów jestem ZMASAKROWANY zniszczeniem tematu...
zaiste daleko mu do Predatora 1 czy 2 ale na pewno nie jest tak tragicznie jak ty to opisujesz
to akurat nie trudne:)
wnioskując po Waszych opiniach spodziewam się że film raczej na pewno będzie słaby ;/ ale mimo wszystko przekonam się sam w najbliższy weekend ; )
Coś mi się wydaje że chciałes zabłysnąć, i się pochwalic że byłeś na przedpremierze. Fajnie masz :))
Film nie ejst slaby jest po prostu przecietny niczym nie zaskakuje i tyle kicha bym go nie nazwal ale nie ejst w stanie podjac rywalizacji z 1-sza i 2-ga czescia jezeli mial bym go do czegos przyrownywac to postawil bym go na rowni z 1-szym avp z ta przewagą dla "Predators" że w tym filmie jest lepsza gra aktorska
A ja się nie moge doczekać,w koncu powrót do korzeni,predatorzy mają wygląd tradycyjny jaki byl w 1 cz.